Skip to Content

This cache has been archived.

AMTS: vanavond maar weer eens een kijkje gaan nemen, hoewel de borden aangeven dat je er nog steeds mag wandelen, is het schrikdraad zo uitgebreid dat we besloten hebben om deze cache te archiveren. De spullen zijn uit het veld, en we gaan met de beheerder eens kijken wat er voor andere mogelijkheden zijn in dit mooie gebied.

bedankt voor jullie bezoek

More
<

[OFZE2012] Wildwallen

A cache by AMTS Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/11/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Banner 2012

Wildwallen

Het heggenlandschap De Wildwallen (ca. 60 ha.) grenst aan het Larserbos en ligt aan beide kanten van de Larserweg en de Larservaart. Dit terrein is ooit bedoeld om verschillende soorten Nederlandse heggen uit te proberen die geschikt zouden kunnen zijn om rondom de Flevolandse boerderijen te leggen.

Kleinschalig landschap

De Wildwallen zijn houtwallen (maar dan zonder grond) met diverse struiksoorten en van verschillende breedte met daartussen kleinschalige graslandjes, aangelegd op de restanten van een kleidepot. Het kleinschalig ontworpen landschap is een voorbeeld van natuurbouw, oorspronkelijk aangelegd als proefobject. De aangeplante houtwallen zijn in samenstelling vergelijkbaar met houtwallen in de Achterhoek en Friesland. Ze bestaan uit vooral zomereik, zwarte els, hazelaar, Spaanse aak, vuilboom, es en haagbeuk. Klimplanten zoals heggenrank, bosrank, hop en kamperfoelie zijn in 1975 in kleine aantallen bijgeplant. In 1998 is vanaf de Larservaart tot aan een houtwal een ondiepe, met het kanaal verbonden plas aangelegd. Deze plas is een paaiplaats voor vissen en een rustplaats voor bevers. De houtwallen zijn rijk aan zangvogels.

De Cache

Op WP1 staat een bord met hierop een nummer: A B C D E F G H I K

WP2 is op: N52 26.(D-G)(E*F)((B*D)-G)) E005 34.(E-G)(C/G)(G*F)

Bij WP2 beantwoord je een vraag die je L geeft.

WP3 is op: N52 26.(L*(E+F)) E005 34.GL(B+1)

Bij WP3 vind je een voorwerp welke je de cache locatie verraadt.

Succes!

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

57 Logged Visits

Found it 42     Didn't find it 6     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.