Skip to content

This cache has been archived.

edenloon: deze is volledig opgeruimd, tot de volgende trail

More
<

#1 Rondje bij de buren

A cache by edenloon Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/30/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Een leuk en mooi rondje van ongeveer 46 km dat begint bij de grens van Nederland / Belgie en u door het mooie landschap van onze zuiderburen stuurt.

De ronde gaat door de mooie polders en bosgedeeltes die deze streek rijk is. Vooral in het bloeiseizoen zal het hier erg mooi zijn.

De meeste wegen zijn goed begaanbaar voor de fiets en is dan ook uitgesproken om met dit vervoersmiddel op pad te gaan. LET OP!!! Het kan na langdurig regen wat lastiger of viezer zijn in de bosgebieden.

De ronde is met de auto te doen maar niet aan te raden vanwege slechte paden in het bosgedeelte en de smalle polderwegen.

Het beste kunt u de auto nabij de aangegeven parkeer coordinaten wegzetten en vanaf daar per fiets te genieten van de mooie en voornamelijk rustige route.

Er is een gedeelte op de route waar het wat drukker kan zijn met verkeer en heb dan ook voor uw veiligheid gekozen om op dit stuk het aantal caches tot het minimum te beperken.

Al is de gehele route met de auto te doen, zal u op een aantal plekken een stukje moeten omrijden omdat hier geen doorgang is. Echter is het wel raadzaam om de caches op volgorde af te werken.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.