Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Radansuun ryhmäpuutarha 1

A cache by gnikke&gmkk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/5/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko kätkö Iitissä

Radansuun ryhmäpuutarha sijaitsee Kymenlaaksossa Iitin Radansuussa kauniissa Kirkkojärven rantamaisemissa. Kirkkojärvi kuuluu Kymijoen vesistöön. Ryhmäpuutarhassa on 50 mökkipalstaa kooltaan 400-500 neliömetriä. Alue on vuokrattu Iitin kunnalta, ja tämänhetkinen vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2035. Mökkialueelle tulee asfaltoitu tie. Valmiilla alueella on 27 mökkiä ja uudella 23 tonttia. Iitin kunta veti vesi- ja viemäriputket uuden alueen 11 palstalle syksyllä 2005. Mökit ovat kooltaan 30-35 neliömetriä ja aitta noin seitsemän neliömetriä. Lisäksi voi rakentaa leikkimökin ja kellarin. Jokaisessa mökissä on oma sauna ja nykyajan mukavuudet. Vierailijamme ovat sanoneet, että Radansuun ryhmäpuutarha on tältä osin yksi Suomen moderneimpia ryhmä- tai siirtolapuutarhoja. Lähde Radansuun ryhmäpuutarha Kätkö sijaitsee veden puhdistamon lähellä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

269 Logged Visits

Found it 250     Didn't find it 8     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.