Skip to Content

<

Lemin kylät - Uiminniemi

A cache by Walnus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/26/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Uiminniemi sijaitsee Lemin lounais-osassa Kivijärven rannalla. Lemiltä Uimille ja Kotalahteen kulkeva tie on maisematie, jota kulkiessaan voi ihailla upeita järvi- ja maalaismaisemia. Uiminniemeä ympäröi Kivijärvi lukuisine saarineen ja lahtineen.

Uiminniemeen kuuluvat Uimi ja Kotalahti. Alueella on noin 60 taloutta ja satoja kesäasuntoja. Kylässä on paljon maatalousyrittäjiä ja jonkin verran pienyritystoimintaa. Uimilla on kyläkauppa, jonka yhteydessä on kahvila, asiamiesposti ja nettipointti. Kauppa-auto kiertää kylillä kaksi kertaa viikossa.

Lemin kunnan omistamassa Kotalahden leirikeskuksessa on hyvät mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ja majoittua. Leirikeskuksen vieressä sijaitsee Kotalahden Ampumarata-alue. Uiminniemen nähtävyyksiä ovat Ilmuksenvuori ja sota-aikana Punkaseen rakennetun tykkipatterin jäänteet.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.