Skip to Content

<

Tokarp - Fårhjordsvägen

A cache by hittarna Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/24/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tokarp är en del av Malmslätt i Linköpings kommun. Ursprungligen tillhörde ägorna Tokarps Gård men sedan slutet av 1970-talet är området avstyckat och täckt av småhusbebyggelse.

Kommunens normalt sett humorbefriade gatunamnsavdelning lyckades pricka in en femetta genom att döpa gatorna efter den tidigare gården.

Trots elakt förtal finns inga källor som stöder hypotesen att det en gång skulle ha legat ett dårhus på platsen för Tokarp.

 

  
 

Fårjorden

Av jord är du kommen, jord ska du åter varda. Dessa ord hörs normalt i de äldre delarna av Malmslätt där kyrkan är belägen. Eftersom denna sida gäller Tokarp så är det en helt annan jord som åsyftas, eller kanske inte…

Vid platsen för koordinaterna ligger Tokarps centrala jordkoppling och ni bör närma er med en viss spänning. Varningsskyltarna har i någon mån vatt en hämsko för de inhemska pojkspolarna, men tror ändå att det har varit en och annan som fått en propp av den ampra kvinnan i grannhuset. Hon har tillsammans med sin man, som för övrigt nyss avslutat en volta på en närbelägen anstalt, visat motstånd från första fasen av det elektriskt laddade projektet. För att inte strömmen av likasinnade ska leda mugglare till platsen, finns gömman  insynsskyddat men ändå öppet. Det är dumt att försöka sig på att plocka isär fasta installationer eftersom det kan leda till en stöt och definitivt inte till någon logg.

Personligen ser jag fram emot fullödiga men ändå kondenserade loggar och ohm gömman uppvisar tecken på glappkontakt så är återkoppling tacknämlig.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.