Skip to Content

This cache has been archived.

Harke: Het merendeel van de bankjes zijn door vandalisme niet goed meer te herkennen.

Tijd voor het archief.

McBott

More
<

BONUScache Tussen Klap en Stamtoavel (fietscache)

A cache by McBott Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/07/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De fietscache Tussen Klap en Stamtoavel heeft een BONUScache. Tijdens de fietstocht kunt u gegevens verzamelen om deze BONUS te vinden. Bovenstaande coordinaten zijn fictief.


De BONUScache van Tussen Klap en Stamtoavel kunt u vinden door getallen te vinden.


Langs de route van Tussen Klap en Stamtoavel staan 8 identieke bankjes. Het eerste bankje van de route is nr. III en wordt met een coordinaat aangegeven. De andere 7 bankjes moet u vinden langs de route (deze worden B2 t/m B8) en worden niet nader aangegeven. Deze bankjes zijn herkenbaar, maar niet altijd even makkelijk te vinden.

Wanneer u een bankje vindt, noteert u het nummer van het bankje (Romeins cijfer) en een aanwijzing (getal). Deze aanwijzing vindt u niet op hetzelfde plaatje waar het Romeinse cijfer op is vermeld.

Het nummer van het bankje vormt samen met de aanwijzing , een getal. Het getal van de som noteert u als B1 van bankje III, bankje IV wordt B2, etc.. De volgorde van de bankjes in de route is: III, IV, V, VI, VII, VIII, I en II)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.