Skip to content

250 mysteeriä - challenge Mystery Cache

Hidden : 05/03/2012
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


[FIN] Haastekätköt

Haastekätköt ovat mysteerikätköjä, joiden loggaamisen edellytyksenä on lisätehtävän eli haasteen suorittaminen. Haasteessa esitetyt ehdot eivät saa olla ristiriidassa ohjenuorissa olevien ohjeiden kanssa.

Haastekätkön suorittajan on osoitettava haasteen täyttymisen osoittavat tiedot hänen merkitessään kätkön löydetyksi. Tiedot osoitetaan pääsääntöisesti haastekätköön tehtävän löytömerkinnän liitteenä.

Haastekätkön omistajan tulee valvoa, että kätkön löydetyksi merkinneet kätköilijät ovat suorittaneet haasteessa esitetyt tehtävät. Hänellä on oikeus poistaa löytömerkinnät, jos löytömerkinnän suorittaja ei pysty osoittamaan haasteen ehtojen täyttymistä.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Haaste ja sen ehdot:

Jotta kätköilijä täyttää haasteen ehdot, tulee kätköilijällä olla todistetusti logattu 250 mysteerikätköä, joista hän voi lähettää esim. mallin mukaisen todisteotteen tämän haastekätkön omistajan sähköpostiin joka on markku.merilahti@yahoo.fi. Tämän haasteen täyttämättä tehdyt löytöloggaukset poistetaan!

Ma.Merin löytöloggauslista, Mysteerit huomiovärillä korostettuna:

Tämän haastekätkön purkki:

Sijaitsee Suolahden Kirppuvuoressa, annetuissa koordinaateissa, jotka löydät sivun yläosasta, eli mitään ylimääräistä ei tarvitse ratkoa! :) Kätköpaikka voi yllättäen näyttää aika pahalta mutta ei se alkuunkaan niin paha ole, mitä karttapaikka antaa ymmärtää, eli sinne vaan kun haasteen vaatimat 250 mysteerilöytöä / loggausta on suoritettu Muistakaa kuitenkin noudattaa yleistä varovaisuutta ja huomioida että sateella ja talvisaikaan kalliot voivat olla yllättävän liukkaita. Jo purkilta pääsette ihailemaan kauniita maisemia, joten lykkyä tyköön!

Suosittelen kaikkia haasteen suorittaneita vierailemaan myös itse Kirppuvuoren päällä jossa sijaitsee ulkoilijoille laavu (ks. waypoint) ja jossa voi vaikka grillailla hiukan huikopalaa äärettömiä panorama maisemia ihaillessa, kuva alla!

PGC Checker

free counters

Additional Hints (No hints available.)