Skip to content

This cache has been archived.

Handroba: Da var det på tide å arkivere denne.
Takk til alle som deltok! Tror de fleste hadde det hyggelig, så får vi se om vi får til noe lignende til høsten.

More
<

CITO Oppegårdstjernet Polycache Trail

A cache by Handroba Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 17 June 2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


DATO: Søndag 17. juni
STED: Oppegårdstjernet, Drøbak
OPPMØTE: Frogn vgs. ved Oslofjordtunnelen kl. 13
TID: Kl 13:00 - kl 15:00


Hovedmålet for denne CITOen er å utbedre en del av stien rundt Oppegårdstjernet, slik at det skal bli enklere for turgåere og cachere å gå rundt vannet. Planen er å lage en gangvei (en såkalt klopp) på ca 8 m over et meget vått område i stien som fører rundt Oppegårdstjernet i Drøbak. Materialer er kjøpt inn og arbeidstegning er utarbeidet (se lenger ned, under bildet), så det skulle være overkommelig å montere dette ila to timer. Hvis vi blir mange, kan vi rydde litt i skogen i området rundt der vi treffes.

De som ønsker å delta i eventet senere på kvelden (GC3KKVT) kan ta CITO som en del av turen rundt Oppegårdstjernet. Vi kommer ikke til å gjennomføre innstempling og utstempling, men vi ber om at de som ønsker å logge CITO-eventet, setter av tiden fra 13 til 15 til CITO-jobbing, slik at jobben blir skikkelig utført. For å få til effektiv bygging, er det utarbeidet gode planer for jobben.

Det vi trenger av utstyr for å få gjort jobben er:
Sag (2 stk), hammer (1?), slegge (2 stk), spett (2 stk), batteridrill (3 stk), fastnøkler/skralle 17mm (2 stk) og 10mm (4 stk). For å skru sammen kloppen, bruker vi galvaniserte franske treskruer. Jeg vil sjekke opp dimensjonen på hodet på treskruene, og opplyse om det når skruene er kjøpt inn, slik at det er enklere å ta med riktig dimensjoner på bits til drillen. Skriv gjerne i loggen når du melder deg på hva du eventuel tenker å ta med av utstyr.

Oppmøte og parkering på Frogn vgs kl. 13 på N59 41.615 E10 39.610 Herfra blir det felles bæring av materialer og tilbehør ned til området for CITOen.


Det er anbefalt å sette CITOen på watchlist, da det kan komme endringer underveis. Vi prøver å ikke endre tidspunktet. Vi anbefaler videre at du har godt skotøy, og litt røffe klær, men det regnes vel som standard utstyr for geocachere uansett!

På denne datoen vil mange geocachere forsøke å logge 10 cachetyper på én dag. Dette CITO-eventet er en del av dette prosjektet. Du er hjertelig velkommen til å bli med på en hel dag med mange cacher og mye moro!

Klikk på banneret under for mer info!

Kloppen skal bygges etter Frognmarkas Venners håndbok

Her er foreløpig arbeidstegning på kloppen, ørlite forandret fra Håndboka...

Kanskje det blir seende omtrent slik ut?

Vel møtt!

Geocaching i Norge

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.