Skip to Content

This cache has been archived.

Oosterlengtes: na een mooie dag nu het archief in..

More
<

Rondje Noordenveld - Kinderfietsevent Roden

A cache by Oosterlengtes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 07 July 2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Rondje Noordenveld - Kinderevent Roden

Voor de eerste keer organiseren we een event in Roden, het Rondje Noordenveld - Kinderevent Roden. Tijdens dit event zullen er totaal 12 caches online komen, te weten 9 traditionals, 2 multi's en 1 mysterie.


Het event is bedoeld voor kinderen, dus zijn de caches eenvoudig te vinden. Ook de multi's zijn uitermate geschikt voor kinderen. De caches liggen in een route, welke kan worden gefietst (of gewandeld). Deze route ligt min of meer in een rondje, met een totale afstand van het hele rondje van 7,5-8 km.

De route loopt voor een deel door het Mensingebos, een mooi natuurgebied, waar ook in een gedeelte Schotse Hooglanders grazen. Houd hier onderweg rekening mee!

Aanmelding voor het event
Het doel van dit is event is om een leuke dag te organiseren voor kinderen die samen met hun ouders gaan cachen, om zo ervaring op te doen met deze leuke hobby. De start van het event is in de Theeschenkerij van de Kinderboerderij, om 13.00u. Om 16:30u beeindigen we het event (de kinderboerderij en theeschenkerij sluiten om 16:45u).. Wil je meedoen, plaats dan een Will-Attend op deze pagina. Let op, er is een maximaal aantal deelnemers van ca. 55-60 personen. Eventuele extra deelnemers komen daarna op de reservelijst. Geef bij je aanmelding aan met hoeveel personen je komt.
Alle caches, m.u.v. de bonus, liggen direct aan een pad.De deelnemerslijst:
1 Heerenbrinkjes 4x
2 Ikkeben 2x
3 Reej 3x
4 B@rnring 4x
5 RTwee 3x
6 PINS Roden 4x
7 Team Sonni 5x
8 Sproetje74 3x
9 Terp1234 3x
10 Viwevi 2x
11 ryjansma 5x
12 Cupriiosa 2x
13 LekkerSlim 2x
14 Team Potjewijd 2x
15 Honey Brown 2x
16 Geoteeth 1x
17 Tornado Bram 1x
18 vRijDrok 4x
19 Platjes 4x
20 Bo&Noor 4x

Totaal 60 personen.

De reservelijst:
1 ikhebje 4x
2


Voor het mogelijk kunnen maken van dit event, bedanken we de Theeschenkerij voor de gastvrijheid. Daarnaast uiteraard ook dank aan de eigenaren/beheerders van alle locaties waar de caches liggen.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.