Skip to Content

This cache has been archived.

raggaprincess: Prinsessan mökkerö on mennyt niin huonoon jamaan, ettei perusremontti enää riitä. Rinsessa muuttanee myöhemmin uuteen lukaaliin, mutta tällä erää vanha mökki menee "purkuun". Kiitos kävijöille!

More
<

Metsän prinsessa

A cache by raggaprincess Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/4/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Metsän prinsessa on hyvin kansainvälinen neito, joka on monien mutkien kautta lopulta muuttanut asumaan Suomen Tampereelle, Hervannan ja Hallilan lähistöllä sijaitsevaan metsään. Hän on valinnut asuinpaikakseen monien suurkaupunkien vilinän jälkeen pienen suolammen ja joen rannan, jossa hän saa rauhassa elellä ja nauttia ympäröivästä metsästä. Metsän prinsessa ei pidä kaupungeista, metelistä, eikä kiireestä, vaan rakastaa hiljaisuutta ja metsän idylliä sekä luonnon rauhaa.

Purkki koostuu kahdesta osasta, joista ulomman saat irroitettua paikaltaan nostamalla. Kun olet saanut kätkön käsiisi, ota se irti kiinnityksestään - saat sen "takapuolelta" auki. Ulompaan kätköpurkkiin mahtuu kulkijoitakin, sisemmässä purkissa on lokikirjan paikka. Kun olet logannut kätkön, laitathan sen samalla tavalla kiinni paikoilleen.

Huomaathan, että nollapiste sijaitsee alueella, jossa voi mahdollisesti olla kosteaa maastoa, joten varo kastelemasta jalkojasi! Lähimaastoon pääset kuitenkin suhteellisen lähellä kulkevaa lenkkeilypolkua pitkin. Talvisin ulkoilureitillä kulkee runsaasti käytetty hiihtolatu, varothan siis myös hiihtäjiä lähestyessäsi kätköä.

PS. R0R:lle kuulukoon suuri kiitos kätkön huoltoavusta. Huollon jälkeen prinsessan asumuksen sisäänkäynti on ahtaampi, mutta ethän silti käytä väkivaltaa prinsessan ulos/sisään saamiseksi. Kiitos!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

175 Logged Visits

Found it 165     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.