Skip to Content

<

Mummon maitolaituri

A cache by Marsuliini1 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/14/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Anttolan Mutasenkylässä. Kätkö ei ole maitolaiturin sisällä eikä postilaatikoissa! Kätkössä on kynä tai kaksikin, ethän ota niitä mukaasi! Paikalla sijaitsee kesäkioski, josta voit ostaa reissulle jotain pientä evästä aukiolo aikana (esim. omenaa, porkkanaa... ). Kätkölle on kysytty omistajalta lupa. Katsothan mistä kätkön otat ja palautat sen oikealle paikalleen sekä sen että kätkörasia on kiinni, kiitos. ETHÄN SPOILAA LOKKAUKSESSASI!


Maitolaituri on auki lauantaisin klo 14 eteenpäin ja satunnaisesti myös sunnuntaina . Varaathan käteistä rahaa mukaasi mikäli haluat tehdä ostoksia maitolaiturilla.
Tällä paikalla on monen monta kertaa odotettu kauppa-autoa lapsena ja vähän isompanakin. Samoin koulukyyti odotti tällä paikalla ja tämä on enemmän kuin tuttu risteys kaikkine postilaatikoineen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

162 Logged Visits

Found it 147     Didn't find it 5     Write note 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.