Skip to content

This cache has been archived.

Penelope: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

More
<

Ulst de Zandput

A cache by 6.6.6 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/20/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

NL: Wandeling met cache in Hulst UK: Walk with cache in Hulst

Ulst de Zandput

De cache ligt in de nabijheid van een mooi viswater, de Zandput in de Gemeente Hulst. Deze vijver is eind jaren zestig van de vorige eeuw tengevolge van zandafgraving voor de aanleg van de Moerschans wijk ontstaan.
In de cache zit een logboekje. Er is plaats voor coins en tb's. TB out liever ook TB in, wel zo netjes. Neem zelf een pen of potlood mee. Je hoeft niet te klimmen, iets te slopen of te graven.
Wees zeer discreet bij het zoeken en loggen want je gaat hier veel wandelaars tegenkomen. Best overdag om de buurtbewoners niet te veel te verontrusten en de cache een lang leven te gunnen. Hier staan veel bomen dus GPS afwijking ga je zeker ondervinden. Niet nodig om je leven te wagen of door struiken te gaan ploegen

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.