Skip to Content

This cache has been archived.

kukka: Täytyy arkistoida tämä kätkö, kun pitää olla niin pitkä aika hyllyllä.

More
<

Suunnistuskätkö

A cache by *kukka* Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/25/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Multikätkö Enon Riihisärkällä.

Annetuista koordinaateista löydät ensimmäisen kätkön, jossa on suunnistuskartta ja jonka avulla löydät varsinaiselle kätkölle. Ensimmäistä kätköä etsiessäsi varo lähellä olevaa syvää kuoppaa, kätkö ei ole siellä. Suunnistuskarttaan se on merkitty mustalla V-kirjaimella.
Kartan mittakaava on 1:2500 eli 1 cm kartalla on 25m maastossa. Palautathan kartan suunnistuksen jälkeen takaisin ensimmäiselle kätkölle. Ota lenkkarit/kumpparit jalkaan ja kompassi mukaan, niin pääset kätkölle suoraan. Eksymisen vaaraa ei pitäisi olla, koska molemmat kätköt sijaitsevat hiekkateiden väliin jäävällä alueella. Varsinaisella kätköllä ei ole suunnistuksen valko-oranssia suunnistusrastia, sen sijaan siellä odottaa large kokoinen kätköastia hiukan camottuna. Kätköllä käytetty kartta on palanen urheiluseura Selkien Sisun tekemästä kartasta ja tälle paikalle on tulossa suunnistuskilpailut vuonna 2013.
Joensuun seudulla suurin suunnistusseura on Kalevan Rasti, joka järjestää kesäisin kuntosuunnistuksia kerran viikossa. Suunnistus on koko perheen harrastus ja siksipä myös lapset ovat usein pienestä pitäen mukana suunnistustapahtumissa. Kalevanrastin ketunlenkki on lapsille ja nuorille tarkoitettu suunnistustapahtumasarja Joensuun seudulla.
Jukola-viesti on tulossa Enoon vuonna 2017. Jukola viesti on suuri suunnistustapahtuma, joka on ollut vuodesta 1949 lähtien vuosittain viikkoa ennen juhannusta.

You find the orienteering map from the first point and you can find the final cache only with the map. You should have rubber boots and compass with you when you are in the forest. The cache is really large. Please return the map to the first point.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

41 Logged Visits

Found it 32     Didn't find it 3     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.