Skip to content

KING OF THE CACHERS EVENT 2012 Event Cache

This cache has been archived.

Repelsteeltje1975: archief kast open,
nieuwe dosiermap genaamd : 2012
dicht..........

CASE CLOSED !

More
Hidden : Saturday, 15 September 2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Na een geslaagde editie van vorig jaar is het tijd voor een nieuwe heerser. Na lang beraad met onze gastgevers zijn zij ons tegemoet gekomen. Hiervoor moeten we wel iets dieper in de buidel tasten als afgelopen jaar, maar hierover later meer.
We schieten met de zelfde regeltjes als afgelopen jaar, dus ieder maakt weer evenveel kans, succes alvast.
Kom en ga de uitdaging aan op 15-09-2012, en noem je zelf Koning voor een jaar.

Wat is de bedoeling:

Algemeen:
Het event start stipt om 10.00 uur met de schiet wedstrijden je MOET dan ook aanwezich zijn. Het terrein is omstreeks 09.30 open voor deelnemers. Uiterlijk om 15.00 uur zal het event terrein sluiten. Inschrijfkosten per  volwassen team bedragen 10,00 te voldoen aan de inschrijf balie.
Dit is fors meer als de eerste editie, maar heeft te maken met de onkosten van onze gastgevers, hiervoor krijg je wel al 2 consumtiebonnen.
Voor kinderen tot 12 jaar is er weer een junioren toernooi met de wind buks, het deelnemers bedrag hiervoor is 5 euro en een consumtie bon. 
Uiteraard mag een team zich maar 1 maal inschrijven. Het maximum aantal schietende teams bedraagt 75 stuks (volwassenen). De rest komt op de wachtlijst of mag komen kijken. Graag in de log vermelden in welke pool het team mee schiet ( volwassenen of kinderen. )

Volwassen:
Ieder team dat zich inschrijft krijgt op toerbeurt 1 patroon voor de zware buks die zij mogen afvuren richting de vogel. Wie er van het team schiet bepalen jullie zelf. Uiteraard mag er geruild worden per beurt. De minimale leeftijd voor de schutter moet 12 jaar zijn. De beurt duurt tot dat de volgende cacher zijn schot gelost heeft enz. De cacher die de vogel omlaag haalt mag zich voor 1 jaar koning der cachers noemen en het event logboek met een FTF loggen. Als extraatje krijgt hij het event logboek na afloop een jaar mee naar huis.

Kinderen:
Voor de jongeren onder ons zal er een aparte wedstrijd gehouden worden. Zij zullen onder professionele begeleiding met de lucht drukbuks op “bulkes”gaan schieten. Zij zullen niet mee tellen bij de volwassenen teams. Voor de winnaar van deze wedstrijd is een STF gereserveerd.

Kijkers:
Kijken en niet schieten is uiteraard ook toe gestaan. Dit is echter niet zo leuk, volgens de kijkers van afgelopen jaar. Verder betalen kijkers 5.00 euro, hiervoor krijgt men 2 consumtiebonnen en mag men van de aanwezige voorzieningen gebruik maken. Uiteraard ontvangen ook zij een envelop met nieuwe caches.

Honden:
Onze trouwe viervoeters zijn op het terrein toegelaten mits ze zijn aangelijnd, vriendelijk omgaan met andere viervoeters, ze tegen “vuurwerk” kunnen en we de stinkende “boobytraps” zelf opruimen. In de kantine zijn de honden NIET toegestaan!!!

Extra schieten:
Als onze koning bekend is en de FTF vergeven is, bestaat er voor de liefhebber de mogelijkheid om er flink op los te ballere, hiervoor zullen de bekende “BOLKES” gebruikt worden zoals bekend van het O.L.S.. Hiervoor moet echter apart betaald worden, men krijgt hiervoor 18 schoten. Dit is ter plaatsen te regelen.

Caches:
Ter gelegenheid van dit event zal er een aantal nieuwe Caches verschijnen. Deze worden uitgegeven zodra de koning bekend en gehuldigd is. Indien jij je geroepen voelt om er ook te leggen juichen wij dit graag toe. Neem wel even contact op met de organisatie om te voorkomen dat we 2 caches op het zelfde punt krijgen en dat we de cache kunnen vermelden op deze pagina. Uiteraard liggen er genoeg caches in Stein en omgeving die ook gedaan kunnen worden. Print deze echter zelf uit.


Parkeren:
In de omgeving zijn parkeervakken, verder hier en daar wat bredere wegen waar geparkeerd kan worden. Houd in ieder geval de wegen begaanbaar voor verkeer.Ook in het weekend rijd hier vracht verkeer, dus zeker niet dubbel parkeren !!! Carpoolen is natuurlijk een andere optie.

Eten en drinken:
In de kantine van de schutterij kunnen er diverse dranken en etenswaren gekocht worden. De keuze bestaat onder anderen uit koffie, thee, fris, bier maar ook een belegd broodje, iets hartigs, frites of een warme hap behoren tot de keuze. De consumptie prijs is vast gelegd op 1,50. Uiteraard mag je na het nuttigen van iets lekkers gratis gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Het verzoek van de organisatie is om eigen mee gebrachte etenswaren niet op het terrein te nuttigen. Sponsor liever de ondersteunende vereniging.


inschrijving event


inschrijving event

nummer team naam volwassene kinderen
nr 01 Afar 1  
nr 02 RuudjeS18  1   
nr 03 Whiteman79  2  
nr 04 Team gebrook 2  
nr 05 Oramo 2   
nr 06 Yurrie-currie 2  
nr 07 RoCaMiRo  2   
nr 08 lucky-luke  2   
nr 09 Team R34   2   
nr 10 SapphireDefender  2   
nr 11 Indiana & Jones  2   
nr 12 Waidmans  1   
nr 13 King of THE cash  1   
nr 14 de natteneus  2   
nr 15 Lambakarjus  1   
nr 16 vielweib_kr  1   
nr 17 Mr. Chappel  2   
nr 18 free-fly  1   
nr 19 hebebe28  1   
nr 20 guddel    1 
nr 21 Tigergrl_NL  1   
nr 22 patrick ryan  2  1 
nr 23 Team weca  3   
nr 24 Johnmini0  1   
nr 25 Kojak72  1   
nr 26 kleine bose Hexe  1   
nr 27 Starspeurders  1   
nr 28 Jhonnie Walker 1
nr 29 Noortmannetjes 2 2
nr 30 Zeeuws meisje 1
nr 31 Georacer 1
nr 32 Holter Piraten 1
nr 33 kingkurt046 1
nr 34 fbasters 2
nr 35
nr 36
nr 37
nr 38
nr 75 Repelsteeltje1975  2   
nr 76 Finbar.nl  kijker   
nr 77 Herder  kijker   
nr 78 Hoidmas  kijker   
nr 79 Rottweiler82  kijker   
nr 80 de dubbies kijker

Additional Hints (Decrypt)

ibtrygwr rra bbt trira trrsg rkgen obahf chagra ra rra ing ovre ibbe qr fpuhggrevw !!!!

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)