Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

MyPassion

A cache by Eppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/23/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo multikätkö esittelee Pohjois-Kymenlaakson jalkapallon lippulaivan Myllykosken Pallon kotikenttää ja sen ympäristöä.Myllykosken Pallo -47 (MYPA, aik. MyPa) on kouvolalainen jalkapalloseura, joka pelaa kaudella 2013 Veikkausliigassa. MYPA pelaa kotiottelunsa Kymenlaakson sähkö-stadionilla (ent. Saviniemen jalkapallostadion). Stadionille mahtuu 4167 ihmistä. Stadion luonnonnurmi vaihdettiin kesällä 2012 tekonurmeksi. Mypan tunnusvärit ovat punainen ja valkoinen. MYPA on pelannut 22 kautta SM-sarjassa ja Veikkausliigassa, sekä 15 kautta Ykkösessä. MYPA on voittanut Suomen mestaruuden 2005 ja Suomen Cupin kolme kertaa. Kaudella 2012 MYPA oli Veikkausliigassa hienosti kuudes.
 
Saavutukset
  • Suomen-mestaruus: 2005  
  • Suomen-mestaruushopea: 1993, 1994, 1995, 1996, 2002
  • Suomen-mestaruuspronssi: 1999, 2000, 2001
  • Suomen cupin voitto: 1992, 1995, 2004
 
Historia

MYPA perustettiin Myllykoskella silloisessa Sippolan kunnassa joulukuussa 1947. Paikkakunnalla oli jo virinnyttä jalkapalloinnostusta, joten seuran perustaminen oli luonnollinen askel. Lopullinen aloite tuli paikalliselta paperiteollisuudelta, joka rakensi jalkapallokentän katsomoineen. Ensimmäisen kerran MYPA pelasi pääsarjatasolla vuonna 1975, mutta visiitti jäi kauden mittaiseksi. Kuntaliitosten myötä seuran kotikunta on vaihtunut sen historian aikana kahdesti. Vuodet 1975–2008 alue kuului Anjalankoskeen ja vuodesta 2009 lähtien se on ollut osa Kouvolaa.
Veikkausliigassa MYPA on pelannut yhtäjaksoisesti vuodesta 1992 lähtien.
 
Euroopan kentillä MYPA on pelannut Cup-voittajien cupissa, UEFA-cupissa, Intertoto-cupissa ja Mestarien liigassa ja kohdannut muun muassa Boavistan, PSV:n, Liverpoolin ja Blacburn Roversin. Vuonna 2005 joukkue selviytyi karsintojen kautta UEFA-cupin ensimmäiselle kierrokselle ja taisteli pääsystä kilpailun lohkovaiheeseen, mutta hävisi kuitenkin ratkaisevan otteluparin sveitsiläistä Grasshoppersia vastaan yhteismaalein 1–4.
 
Eniten otteluita korkeimmalla sarjatasolla MyPassa on pelannut Toni Huttunen, joka pelasi 441 ottelua kausina 1992–2009. Hän on myös seuran menestynein pelaaja yhdellä SM-kullallaan, viidellä SM-hopeallaan, kolmella SM-pronssillaan ja kolmella Suomen cupin mestaruudellaan.
 
Eniten maaleja korkeimmalla sarjatasolla MyPassa on tehnyt Saku Puhakainen, joka teki 75 maalia kausina 2000–2009.
 
Kansainvälisesti menestyneimpiä MyPan entisiä pelaajia ovat Jari Litmanen ja Sami Hyypiä, joille MyPa oli viimeinen joukkue Suomessa ennen siirtymistä ulkomaiden kentille.
 
Lähde: Wikipedia


Ensimmäiset koordinaatit johdattavat sinut paikalle, josta kaikki tarvittavat tiedot loppunaatteihin saa ehkä laskettua helpoiten. Tyyli on kuitenkin vapaa, mutta ÄLÄ MENE NURMELLE.

Mypan kotiotteluiden aikaan voi olla vaikeampaa saada tarvittavia tietoja kasaan, koska stadionilla on turvatoimia ja sisäänpääsy maksaa. Muulloin stadionille pääsee ilmaiseksi.
 
 
 

Loppupiste sijaitsee koordinaateissa, joka sijaitsee stadionin läheistöllä:

                         60´ 46, M YY
                         26´ 47, P AA

 
                         M = Porttikongien lukumäärä C-katsomossa

                         YY = Valkoisten tuolien lukumäärä B-katsomossa + 28
 
                         P = Lipputankojen lukumäärä B-katsomon päässä

                         AA = Pystytolppien määrä A-katsomossa x 8 + 51


 
Purkkiin mahtuu kolikot ja pienet kulkijat
 
Kätkö sisältää kynän, teroittimen, logikirjan ja tiedotteen.

Loppupisteellä gps saattaa pyöritellä, mutta siellä se on !
 
 
 
 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

88 Logged Visits

Found it 75     Didn't find it 4     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.