Skip to Content

This cache has been archived.

multimand: Jeg har i dag været rundt til en del af mine cacher. Det blev til 16 styk som er taget hjem og nu arkiveres. Dette skyldes enten Bodil storm, tidens tand eller begge dele.

Tusind, tusind tak for de glade, gode og sjove logninger cacherne har modtaget i tidens løb. Måske nogle af cacherne atter ser dagens lys, efter en tiltrængt pause uden for rampelyset.

[b][font=Comic Sans MS][blue]Mvh. Multimand[/b]

More
<

Peeves en bonuscache

A cache by multimand Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/1/2012
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Da Hogwarts blev bygget, kom poltergaisten Peeves også til, han fulgte ligesom med bygningen (citat fra J.K. Rowling).
Peeves trives bedst med ulykker og kaos omkring sig, og har kun respekt for ganske få troldmænd. Faktisk er det kun Den Blodige Baron og Dumbledor der kan styre ham. Fred og George Weasley nærer Peeves også respekt for. Dette kunne tydeligt ses i 1995 under Dolores Nidkjærs styring af skolen, hvor Peeves som afskedssalut til tvillinger gjorde honnør. Desuden opfyldte han deres sidste ønske til ham ”Gør hendes liv til et helvede, Peeves” (Harry Potter og Føniksordren).
Alle elever på Hogwarts skal passe på når Peeves er ude på narrestreger. Han kan finde på alt, fra at kaste vandballoner på 1. års eleverne, til at nægte en person at gå igennem en korridor medmindre han/hun brænder sine egne bukser.
Den største bedrift Peeves har udført var hans medvirken til at bekæmpe Du-Ved-Hvem, da han og hans dødsgardister angreb Hogwarts under den anden store troldmandskrig.
Harry, Ron og Hermione hævede deres tryllestave, parate til at fyr løs, men duellanterne tumlede frem og tilbage i konstant bevægelse, så der var stor risiko for, at de ville ramme en af deres egne, hvis de kastede forbandelser. Mens de stod afventende for at finde en åbning til aktiv handling, lød der et skingert uuiiiiiiiiiiiiiiii! Og da Harry så op, fik han øje på Peeves, der kom susende og smed stubbe i hovedet på Dødsgardisterne, hvis hovedet pludselig var dækket af fede, grønne, ormelignende røddewr, der vred sig og kravlede på dem.
Harry Potter og Dødsregalierne - kap. 32
.
.
.
Cachen: Start ved de opgivne koordinater, og tag den der fra!
.
.
.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

144 Logged Visits

Found it 132     Didn't find it 8     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.