Skip to Content

<

Mahlulle eri suunnista : Konttimäki

A cache by Jani_ja_perhe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/10/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mahlu - Keski-Suomen korkeimpien mäkien kylä on osa Saarijärven kaupunkia. Kellään ei ole tarkkaa määritelmää mihin Mahlu rajoittuu. Monenlaisia rajanvetoja on ollut historian varrella. On ollut koulupiirijakoa, kunnan rajaa, metsästysseuran rajoja ja ties mitä kinkeripiirejä. Tämä kätkösarja kuvaa kätköntekijän mielikuvia Mahlun rajoista, kun sinne saavutaan eri kyläkuntien suunnista. Absoluuttista totuutta tämä ei välttämättä rajoista kerro.


Mahlun eteläpuoliset alueet ovat Konttimäkeä, vaikka jossain yhteydessä puhutaan Etelä-Mahlusta. Kylällä on ollut omat koulunsa, kauppansa ja nykyisin ilmestyvä kylälehti Konttiposti, joten kyse on aivan omasta kylästään. Kätkön lähellä olevaa asutusten keskittymää kutsutaan Tähkäläksi. Noin kilometrin päässä kätköstä toimi vielä 1980-luvun loppupuolella Tähkälän kyläkauppa. Alueen lapset kävivät koulunsa Konttimäellä.

Kätkön kohdilla on tiessä pieni levennys ja liittymä metsän puolella. Kesäaikaan auton pystyy jättämään tien varteen, tietysti suurta varovaisuutta noudattaen. Talvella tietä ei varmaankaan aurata tarpeeksi leveäksi, mutta kätkökin hautautuu hankeen, joten homma toimii vain lumettomaan aikaan.

Muista ottaa koodi talteen bonuskätköä varten.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

184 Logged Visits

Found it 181     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.