Skip to content

This cache has been archived.

Penelope: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email.
Als de cache binnen 3 maanden hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

More
<

De week-lang-dubbelop-challenge!

A cache by Cardamar Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/09/2012
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De week-lang-dubbelop-challenge!


Dit is een challenge cache. Voor het loggen van deze cache moet u eerst aan een voorwaarde voldoen. Dat betekent dat u de cache nog NIET kunt loggen als u niet aan deze voorwaarde voldoet. De cache ligt op bovenstaande coördinaten.


De bedoeling is dat u een week lang 'dubbelop' gaat cachen. Dat betekent dat u op de eerste dag een bepaald aantal caches vindt en op dag twee t/m zeven elke dag dubbel zoveel, bijvoorbeeld:

Dag 1: 1 cache
Dag 2: 2 caches
Dag 3: 4 caches
Dag 4: 8 caches
Dag 5: 16 caches
Dag 6: 32 caches
Dag 7: 64 caches


U komt dus uit op een totaal van tenminste 127 caches. Voor de echte fanatiekeling: u mag op dag één ook met een ander aantal beginnen, zo lang u maar elke dag daarna het dubbele vindt! Wij zijn benieuwd!

Om te bewijzen dat u aan de voorwaarden van deze challenge heeft voldaan, kunt u de zeven achtereenvolgende cachedagen in uw log vermelden. Ik kan aan de hand van die data in uw profiel checken of u aan de voorwaarden hebt voldaan. Alle fysieke cachetypes zijn toegestaan.

Toegestaan zijn dus:Niet toegestaan zijn dus:Als voorbeeld is hier mijn cacheweek van zondag 16 september 2012 tot en met zaterdag 22 september 2012:Als u er klaar voor bent en aan de voorwaarden voor het loggen voldoet, mag u uw naam in het logboekje van de cache noteren en zie ik uw log hier ook graag tegemoet. Deze challenge-cache telt niet mee voor het aantal gevonden caches, dus hij moet nog wel even gevonden worden naast alle andere caches. Veel plezier gewenst bij het voltooien van deze challenge!


Laatste cachecontrole: 21.07.2016

De ereplaatsen voor deze cache:

WoSyHi
McBott
JukeBox-83

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.