Skip to Content

<

Yläpuisto

A cache by finmeeple Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/22/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo perusmikro miellyttävän puistoalueen lähistöllä. Alueella liikkuu koiranulkoiluttajia ja leikkipuistoa käytetään, mutta tarvitset vain vähän varovaisuutta. Tuo oma kynä.

Easy basic micro cache near a pleasant park. Watch out for playing kids and dog walkers. Bring your own pen.


Virallisesti puisto on Isolammenpuiston Vaparinmäki, mutta paikalliset tuntevat sen Yläpuistona (Alapuisto on luonnollisesti lähistöllä mäen alla). Kohteessa on mäen päällä sijaitseva viihtyisä leikkipuisto (jota on valitettavasti lakkautuslistalla), nurmialue ja soma koivukuja.

Lähellä sijaitsee myös Kaukajärven Vapaa-aikatalo, kirjasto, tenniskentät ja jalkapallokenttä. Talvella (kätkö on talvilöydettävä) lähellä sijaitsee myös Kaukajärven paras pulkkamäki. Helppo kätkö sopii kävelyreitin osaksi ja lasten kanssa haettavaksi. Kätköpaikka on asutuksen lähellä ja koiranulkoiluttajia riittää, joten pieni salamyhkäisyys on paikallaan. Kätkö ei pitäisi kuitenkaan olla erityisen vaikea logata huomaamattomasti.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

979 Logged Visits

Found it 949     Didn't find it 4     Write note 12     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.