Skip to Content

This cache has been archived.

MrEPN: Arkistoon

More
<

Riihimäen Alphabet -T- Tie nro 3

A cache by MrEPN Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/4/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo kätkö kolmostien läheisyydessä. Kätkön löytääkseen ei tietenkään moottoritielle tarvitse eikä saa mennä. Kätkö sijaitsee lenkkipolun varrella, jossa talvisin kulkee myös hiihtolatu. Ei muuta kun pienelle lenkillä käymään ja samalla kätkö poimimaan! Kätkössä ei ole kynää.

Tie nro 3 eli kolmostie eli Valtatie 3 on Helsingistä Tampereen kautta Vaasaan johtava valtatie. Tien pituus on 424 km. Välillä Helsinki-Ylöjärvi se on nelikaistainen ja muuten kaksikaistainen. Tie kulkee myös Riihimäen läpi ja kaupungista on siihen kaksi liittymää (eteläinen ja pohjoinen). Riihimäen kohdalla liikennemäärä on noin 30 000 autoa (Wikipedia) vuorokaudessa.

Tämä kätkö kuuluu Riihimäki Alphabet sarjaan.

Näiden kätköjen tulisi olla talvella löydettäviä, mieluiten tradeja, jotta nuoremmatkin saisivat nämä haettua. Kätkön tulisi alkaa omalla aakkosella, joka tässä tapauksessa on T. Nimi voi tulla jostain rakennuksesta, ihmisestä, kadusta, historiallisesta jutusta jne. Nimi voi olla myös englanniksi, mikäli se helpottaa kätkön tekemistä.

Ensimmäinen löytäjä eli FTF, voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön, yhden viikon, korkeintaan kahden viikon sisällä. Jos kätkö ei ilmesty tässä ajassa, on seuraavan löytäjän vuoro, mikäli tämä haluaa kätkön tehdä. Mikäli hän/he eivät halua tehdä sitä, olisimme kiitollisia jos hän/he ilmoittaisivat sen loggauksessa. Myös tämän kätkön tekijä tai sarjan aloittanut voi kätkön tehdä kätkön, mikäli muut eivät halua.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

400 Logged Visits

Found it 372     Didn't find it 5     Write note 7     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.