Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

This cache has been archived.

Fotofront: Deze mag het archief in, daar er al weer nieuwe eventplannen zijn gesmeed. Bedankt voor ieders deelname, we hebben er enorm van genoten!

More
Event Cache

Survived End of World 2012

A cache by Mega (Mindy)-cachers Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, December 22, 2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Waar: Grote Veldweg, Hengelo(o)
Wanneer: Zaterdagochtend 22 december 2012, 07.30 – 10.00 uur
Wat: Zonsopkomst met al dan niet een champagne ontbijt
Wie: Overlevende geocachers

Dit event zal niet plaatsvinden wanneer de wereld tijdens de langste nacht van het jaar, wanneer de winter haar intrede maakt, is vergaan. Metershoge golven, zeeën van vuur en enorme aardbevingen zouden aan alles een einde gemaakt hebben. Om van buitenaardse intelligente communicerende beschavingen maar te zwijgen. Het loopt fout af, dat is de interpretatie die onder meer doemdenkers geven aan het aflopen van de Maya kalender op 21 december.Maar stel dat we het overleven, hoe kruipen we dan uit dat diepe dal? Stel er blijken plekken op aarde waar we aan alle rampspoed kunnen ontsnappen. Dan zijn het geocachers die weten hoe ze het beste kunnen overleven. Zij weten welke paddenstoelen eetbaar zijn en van welke je subiet dood neervalt. Zij weten hoe je een zaklamp en een mes hanteert in de bush. Zij weten de aarde weer in balans te krijgen met supermagneten. Om over hun overige tools maar te zwijgen. De Mega-cachers!

Maak als overlevende een beklimming om de wereld van bovenaf te aanschouwen en de zon te zien opgaan. Ervaar de eindeloze vergezichten over een gevarieerd landschap. Koester de geboorte van de nieuwe wereld op deze magische plek waar regelmatig een dubbele regenboog is waargenomen en waar oergeluiden hoorbaar zijn.  Maak deze bedevaartstocht om te vieren dat onze cache-planeet nog steeds bestaat.

Vanaf 07.30 uur zien we u graag op het volgende coördinaat N 52.13.701 E 006.47.882. Parkeer u cache-mobiel zodanig dat u het overige verkeer niet hindert, loop liever een paar meters extra of kom met de fiets. Aanlooproute vanaf de Grote Veldweg. Helling is geschikt voor terreinbuggy’s.

De zon gaat op, als hij al op komt, om 08.46 uur. De wereld wordt niet alleen door louter uw aanwezigheid verlicht. Begin de dag met een zonnegroet. Hef uw gevulde zelf meegebrachte glas met inhoud en spreek uw legendarische woorden. Deel brood en spijzen. Denk mee over de 10 geboden van het nieuwe cachen. Signeer de vlag voordat hij gehesen gaat worden. Zoals doen gebruikelijk kunt u trackables meebrengen om te tonen of uit te wisselen. Zal uw gespreksstof in GC-taal, al dan niet gecodeerd, de boventoon voeren tijdens dit samenzijn. En, en, en ...

Uw Will attend zien we graag tegemoet. We realiseren ons terdege dat een juiste inschatting maken van uw overlevingskans moeilijk is. We houden dit keer geen maximum aantal deelnemers aan, dat zal wel loslopen. Iedereen die het overleefd is welkom!

De organisatie van dit event is niet verantwoordelijk voor de schade die u hebt opgelopen tijdens de wereldondergang. Dit event voldoet aan de geocaching guidelines en is er dus geen sprake van een religieus thema-event. De organisatie sluit niet uit dat de waarden voor Moeilijkheid en Terrein nog aangepast worden naar 5/5.

Met een vriendelijke zonnegroet,

Mega (Mindy)-cachers

(Onze mannen en vaders zijn van mening dat het organiseren van een event na de wereldondergang niet zo veel zin heeft. Niettemin hopen wij, al was het slechts voor het voortbestaan van het geocachers-ras, dat ook zij dit event kunnen meemaken.)
 Bannercode voor op uw profiel treft u hier:

<a href="http://coord.info/GC41V97"><img src="http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575198_459671790741991_1028023328_n.jpg"/a >

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

136 Logged Visits

Write note 8     Archive 1     Will Attend 64     Attended 61     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 154 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 11/15/2017 3:54:29 PM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (11:54 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page