Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Archive

More
<

Kevätpäivä Vehoniemenharjulla

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 13 April 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vehoniemenharju kutsuu...


Huhtikuussa harjulla Maaliskuussa valloitimme uuden kunnan ja eiköhän jämähdetä vielä hetkeksi saman kunnan alueelle. Vierailu Vehoniemenharjun luonnonkauniissa maisemissa ja automuseossa on jokaiselle Pirkanmaalaiselle liki kansalaisvelvollisuus. Nyt tähän tarjoutuu oivallinen tilaisuus ja vielä hyvässä seurassa. Niin ja toki kauempaakin on lupa tulla rupattelemaan niistä näistä.

Aloitellaan kello 14:00 Eventtipaikkana toimiikin Vehoniemen automuseon kahvila. Aloitellaan kahvilalla kello 14 aikaan vapaalla rupattelulla ja vaikka kolikoiden tutkiskelulla. Ja voihan siinä vaikka nauttia kaffit perinteisen lusikkamunkin tai vaikkapa valkosuklaakakun kera.

Opastettu museokierros 15:00 alkaen Kello 15 alkaen on ohjelmassa opastettu kierros museossa. Automuseon kokoelma sisältää yli 50 upeasti entisöityä autoa ja ajopeliä aina viime vuosisadan alkupuolelta lähtien. Esitteillä onkin niin moottoripyöriä, urheiluautoja kuin erikoisempiakin kulkuneuvoja ja jopa venäläisvalmisteinen presidentillinen menopeli. Opaskierroksen aikana onkin oivallinen tilaisuus kysellä ajoneuvoista lisää. Kuten normaalistikin, Vehoniemen automuseo ja opaskierros ovat maksuttomia, mutta halutessaan vapaaehtoisen tukiroposen voi jättää parkkimittariin jolloin luvassa onkin mielenkiintoinen yllätys :)Ja ei toki sovi unohtaa perheen pienempiäkään. Koko eventin ajan lapsille on luvassa mysteeritehtävä, johon löytyy ratkaisut kiertelemällä museolla ja ehkä vähän muuallakin. Vanhempien toivotaan katsovan lastensa perään, kyseessä on kuitenkin museo ja esineisiin koskeminen on ehdottomasti kielletty.

Kello 17:00 onkin aika lopetella Kello 17 lopettelemme ja alamme pikku hiljaa siirtyilemään eteenpäin. Mutta sitä ennen vielä valoisan aikaan on hyvä tilaisuus käydä Vehoniemen hienolla näkötornilla. Näkötorni on rakennettu vuonna 1927 harjun laelle ja tarjoaa upeat näkymät niin Roineen kuin Längelmäveden puolelle. Ja miksi sitä ei voisi vaikka laskeskella näkötornin ikkunoita, jos on aikaisemmin jäänyt väliin :) Siitähän se iltapäivän kätköilykierros sitten sujuvasti lähteekin liikenteeseen...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

158 Logged Visits

Write note 11     Archive 1     Will Attend 67     Attended 75     Publish Listing 1     Announcement 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 23 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.