Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Miitti oli ja meni.

More
<

CITO: Tampere 2013

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 04 May 2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


4.5.2013 kello 10:0-13:00 Tampereen kaupunki järjestää lauantaina 4.5.2013 kello 10:00-13:00 koko kaupungin siisteystalkoot. Pirkanmaa United GC lähtee talkoisiin mukaan järjestämällä Tampereen Atalan kaupunginosassa oman CITO-tapahtumansa.

Aloitellaan noin kymmeneltä nollapisteellä Atalan koulun ja liikekeskuksen lähistöllä. Samalla alueella sijaitsee kaupungin toimittama roska-astia ja lajitteluroskikset. Atalan alueella sijaitsee viisi puistoa ja muutamia muitakin otollisia siivouskohteita. Lisäksi koulun ja liikekeskuksen alueella löytynee siivoiltavaa. Heti alkuun jaetaa sopivan kokoisille ryhmille omat siivousalueet ja ei kun siivoilemaan. Eli olethan hyvissä ajoin paikalla. Aikaa talkoisiin on varattu kolmisen tuntia.

Kaupungin kampanjan ideana on, että jokaisessa Tampereen kaupunginosassa talkoillaan samaan aikaan ja tapahtuman jälkeen valitaan Tampereen siistein kaupungin osa. PUGC osallistuu siis citoilemalla Atalassa. Nyt onkin oiva tilausuus näyttää kuinka tehokkaita siivoajia kätköilijät on ja pistää Atala kuosiin. Voitto kotiin!

Lajittelu Kokoontumispaikalla sijaitsee erilliset keräysastiat lasille, pienmetallille ja pahville. Mikäli keräysvaiheessa on mahdollista, lajittelu on toki suositeltavaa, mutta vähintään ongelmajäte, kuten spraypullot, akut, maalit yms on syytä kerätä erilliseen roskapussiin.

Varusteet Pirkanmaan Jätehuollon puolesta talkoopaikoille järjestetään jäteastia, jätesäkkejä ja roskien poiskuljetus. Eli niistä ei tarvitse huolehtia. Hyvät ja suojaavat hansikkaat, siivoiluun sopiva vaatetus ja jalkineet, mahdollisesti tartuntapihdit mikäli sellaiset löytyy ja rutkasti reipasta mieltä sen sijaan kannattaa varata!

Saapuminen paikalle Autolla saapuville ensisijaisena parkkipaikkana toimii koulun opettajien parkkipaikka kadun päässä. Tälle ja muutamalle muulle merkitylle parkkipaikalle mahtuu useita kymmeniä autoja ja toki tienvarteen mahtuu lisää. Etenkin keskustan suunnasta tulevien kannattaa kuitenkin tukea myös paikallisliikennettä. Busseilla 18 ja 28 pääsee ihan muutaman sadan metrin päähän koulusta.

HUOM!! Bussipysäkit ja parkkipaikat täsmälleen samat kuin mini GEOCOINFESTISSÄ. Päällekkäisten koordinaattien välttämiseksi katso koordinaatit viereisen miitin sivulta .

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

126 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 47     Attended 70     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.