Skip to content

<

Sherlock Junior

A cache by lakumetu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/22/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Loogista päättelykykyä vaativa mysteerikätkö Savitaipaleella. Tällä kertaa on ratkaistavana kaksi taulukkoa, joista ensimmäisestä tehtävästä saa pohjoisen koordinaatit ja toisesta itäiset koordinaatit.  Kannattaa myös tutustua mysteeriin Sherlock Savitaipaleella.

Ensimmäinen tehtävä:
Ohessa on taulukko, jossa on kolme eri ryhmää, Mikki Hiiret, talot ja numerot. Tehtävänä on annettujen vihjeiden perusteella poistaa ruutuja siihen asti, että lopputuloksena on taulukko, jossa on neljä erilaista saraketta.. Lopputuloksen jokainen sarake siis sisältää yhden joka ryhmästä. Jokaiselle ryhmäriville pitää muodostua numerosarja, joissa ei ole yhtään samaa numeroa. Annettujen vihjeiden perusteella ilman arvauksia voi päätyä vain yhdenlaiseen ratkaisuun. Sen jälkeen sijoittaa kaavion mukaan puuttuvat numerot koordinaatteihin 61 11.ABC  27 42.DEF.

Tästä poistetaan siihen asti, että merkkejä jää jäljelle 3 x 4, kaikki erilaisia.

Ensimmäinen tehtävä

Vihjeet vaakaan:

Vihjeet vaakaan

Vihjeet pystyyn:

Vihjeet pystyyn

Pohjoisen tuhannesosat kaaviosta:
Pohjoiset

Ensimmäiseen tehtävään kuvaukseen on liitetty ohjekuva, jossa selitetty tarkemmin mitä vihjeet tarkoittavat sekä loppuratkaisumallikuva. Toinen tehtävä pitäisi selvittää ilman erikoisohjeita.

Toinen tehtävä:

Tällä kertaa ryhmiä on neljä Mikki Hiiret, talot, numerot ja päärynät. Toinen tehtävä ratkaistaan samoilla periaatteilla kuin ensimmäinen.

Tästä poistetaan siihen asti, että merkkejä jää jäljelle 4 x 4, kaikki erilaisia:

Toinen tehtävä

Vihjeet vaakaan:

Vihjeet vaakaan

Vihjeet pystyyn:

Vihjeet pystyyn

Itäisen tuhannesosat kaaviosta:

Kaavio toinen

Huom. Pelkästään ensimmäisen tehtävän oikeellisuuden voi tarkistaa chekkerissä laittamalla pohjoisiin N 61 11.ABC ja itäisiin E 00 00.000, jolloin saat kuuman pisteen, jos tehtävä ratkottu oikein.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.