Skip to Content

<

Majavaveljesten seikkailu

A cache by Kajsa70 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/3/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


On kesäyö, taivas on aivan selkeä ja kuu valaisee veden pintaa kuin leikitellen sillä. Kaislikosta kuuluu heinäsirkan siritystä. Majavaveljekset Jalmari ja Eevertti istuvat kalliolla aivan vesirajan tuntumassa ja tuijottavat muuten niin hiljaista maisemaa. Voiko juhannusyö olla Koskikeskisessä kauniimpi!Pojat pulahtavat uimaan ja sukeltavat kohti järvenpohjaa. Haukivaari ui vastaan tervehtien poikia eväänsä heilauttaen. Jalmari vinkkaa Eevertille ja yllyttää pienen sukelluskisaan. Majavat pujottelevat kivien ja pohjakasvillisuuden seassa, pienet kalaparvet ampaisevat pelästyneinä nopeasti kiitävien veljesten edestä ja yhtäkkiä… he löytävät jotain todella outoa.Poikien silmien edessä kohoaa vanha, ränsistyneen oloinen laivanhylky, osittain jo kasvillisuuden peittämänä. Varovasti he uivat lähemmäksi ja laivan kyljestä erottuu heikosti teksti: ”M/s Kajsa”. Pojat vilkaisevat toisiaan ja pujahtavat reelingin ylitse kohti kannella sijaitsevaa ovea ja uivat hylyn sisään. Mistään ei löydy viitteitä haaksirikosta ja tuntuu siltä kuin laiva olisi ilmestynyt järven pohjalle aivan tyhjästä. Peräkölin alla on pikkuruinen hytti, jossa on kapea makuulaveri, pieni pöytä ja piironki. Eevertti tutkii piironkia ja huomaa rapuperheen löytäneen viihtyisän kodin ylimmästä laatikosta, kun taas alin laatikko on tulvillaan näkinkenkiä. Koska ja mitä on oikein tapahtunut? Kenen laiva tämä on? Kysymykset vilistävät poikien päässä.

Jalmari kurkistaa laverin alle ja huomaa jotain mielenkiintoista: pieni suljettu arkku pilkistää lautojen raosta. Hän vetää sen esille ja katsahtaa Eeverttiin kuin sanoen: ”Tämä on saatava rannalle!”. Niinpä pojat tarttuvat arkun kulmiin ja kuljettavat sen varovasti kallion kupeeseen. Yhdessä he nostavat arkun kannen ja jäivät tuijottamaan sisältöä sanattomina. Hetken hämmästyksen jälkeen he ymmärtävät, että tämä on vietävä kauas pois: jonnekin turvaisaan paikkaan, josta sen voi sitten noutaa, kun aika on oikea.

Haluatko sinä tietää mitä he löysivät? Etsi siis majavaveljekset ja pyydä apua. He kyllä auttavat, kunhan vain keksit kuinka.

PS. Erityiskiitokset M&JP:lle, joiden ansiosta vihdoinkin keksin tarinan tälle kätkölle.
Tiedätte kyllä miksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

42 Logged Visits

Found it 39     Didn't find it 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.