Skip to Content

<

Kokkolan kaupungin osia- Kaustari

A cache by anriol Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/9/2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä kätkösarja esittelee Kokkolan kaupunginosat kanta-Kokkolan alueella.

Tämä on avoin kätkösarja, halutessasi voit tehdä sarjaan uuden kätkön. Ilmoitathan lokissa, jos haluat tehdä sarjan seuraavan kätkön. Uusi kätkö voi olla tradi-, multi- tai mysteerikätkö.

This is an open cache series. You can make a new cache to the series if you want to. Please log if you want to do a cache on the series. The new cache can be a traditional, multi or mystery.

Kaupunginosat:
Hakalahti
Halkokari
Hollihaka
Isokylä
Jokilaakso
Junnila
Kaustari
Kirkonmäki
Kiviniitty
Koivuhaka
Lappilanmäki
Linnusperä
Matalamaa
Mesilä
Mäntykangas
Neristan
Nuolipuro
Pikiruukki
Rytimäki
Torkinmäki
Tullimäki
Villaviken
Ykspihlaja
Ventus

Torkkeli ylläpitää kirjanmerkkilistaa, josta käy ilmi, mitkä kaupunginosat ovat jo saaneet nimikkokätkönsä. (Kopioi johdantoteksti omaan kätkökuvaukseesi - Copy the introduction to your cache description).


Kaustari
Kaustari (ruots. Kaustar) on eräs Kaarlelan vanhimpia kyliä. Kokkolan kaupunginosaksi Kaustari siirtyi vuonna 1977, kun Kaarlela liitettiin Kokkolaan. Kaustariin on viimevuosina rakennettu runsaasti omakotitaloja. Kaustarissa on suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti samassa pihapiirissä sekä koulu, jossa on luokat 1.-2. ja esikoulu. Kaustarista löytyy myös Köykärin talviurheilualue.

Kätkö
Kätkö on Kaustarin kylätalon eli Wissin talon pihamaalla. Kätkölle on lupa. Kokkolan kaupunki sai talon valtiolta, jolle rakennus oli joutunut perinnön kautta. Kun kaupunki tarjosi kyläläisille kokoontumispaikan, perustettiin Kaustari-Kirilahden kylätoimikunta, joka vastaa talon kunnossapidosta. Kylätoimikunnalla on talossa monenlaista toimintaa kuten esimerkiksi jumppaa ja käsityöiltoja. Talossa on keittiö, suurehko tupa ja kaksi pientä kammaria. Taloa voi vuokrata kylätoimikunnalta pientä korvausta vastaan.


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

436 Logged Visits

Found it 428     Didn't find it 1     Write note 6     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 9 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.