Skip to content

Eerste Tilburgse Trappisten Event Event Cache

This cache has been archived.

hopmaniak: De banner is gereed en staat op zijn plek.
Iedereen nogmaals bedankt voor de supergezellige middag, tot een volgende keer!

Happy caching

Proost,
hopmaniak

More
Hidden : Sunday, 07 April 2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Eerste Tilburgse Trappisten Event
Hop's BirthdayIn het landschap ten Oosten van Tilburg zijn de torens van de trappistenabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven al meer dan een eeuw beeldbepalend. Wie binnendoor van Tilburg naar Moergestel rijdt, passeert even buiten de stad het kloostercomplex. Wat bracht eind negentiende eeuw monniken ertoe zich op deze plek te vestigen? En hoe verging het hen daar?
Dit zijn vragen die prima passen bij een Mysterie... Maar daar komen we hier niet voor!

Waar wel voor hoor ik jullie denken... Wat dachten jullie van een gezellig stamtisch eventje in de tuin van deze fraaie abdij? Daar staat een gezellig proeflokaal, waar we op zondag 7 april tussen 16:00u en 18:00u onder het genot van een drankje gezellig kunnen geokletsen.

Wat kost dat dan wel niet? Nou eigenlijk helemaal niets... Ja, als je iets besteld aan de bar, moet je dat zelf afrekenen, dus je kunt dat helemaal zelf bepalen.

Komt er een cache online? Nee, maar GC23XT2 ligt net buiten de Abdij.

Let op!
Binnen is helaas maar plek voor zo'n 50 geocachers, hierna zal er een wachtlijst worden ingesteld, maar als het zonnetje schijnt is het terras geopend en kan iedereen komen.Voor de liefhebber komt hier na het event een banner:


<a href="http://coord.info/GC47NG9"><img src="http://www.hopmaniak.nl/pictures/ETTE2013-banner.jpg" alt="Eerste Tilburgse Trappisten Event" width="300" height="80">


Het event is ook per openbaar vervoer bereikbaar!
Vanaf station Tilburg, buslijn 141 richting Eindhoven. Uitstappen bij de halte vóór het Poortgebouw van de abdij (eerstvolgende halte ná de brug over het kanaal).

Additional Hints (No hints available.)