Skip to content

<

RoW: Porvoo Undercover

A cache by small oaks Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/28/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Meanwhile get some inspiration from related web page and have fun with this Mission: Impossible inspired Wherigo.


Wherigon maailmaan voi hakea inspiraatiota yllä olevan linkin videosta ja muista pitää hauskaa Wherigo pelin parissa.


RoW: Porvoo Undercover

FinJim, jos päätät ottaa tämän Wherigo tehtävän vastaan niin se on ladattavissa kohtauspaikalta. Lataa peli Wherigo laitteesi muistiin, jotta saat lisätietoja kätkön GC482KM löytämiseksi. Kuten aina, jos sinä tai kuka tahansa I.M Forcen jäsen saadaan kiinni tai kuolee, niin järjestö kieltää tietävänsä tekemisistänne yhtään mitään niinpä toimi salaisesti äläkä paljasta kätköä ja tehtävää muille.

EngYour mission Jim, If you you decide to accept this Wherigo, is downloadable at this rendezvous point. Download the game into your Wherigo device for further instructions to the cache GC482KM. As always, should you or any of your I.M. Force be caught or killed, the Secretary will disavow any knowledge of your actions." So work undercover and don't reveal the cache and the mission to muggles!
RoW Rise of Wherigos
on teemajulkaisu wherigojen saralla, jolla wherigoja tehneet geokätköilijät vapaaehtoisesti halusivat ilahduttaa kanssaharrastajia keväällä 2013. Toisena tavoitteena massajulkaisulla oli herättää huomiota wherigo-kätkötyypille, lisätä tietoisuutta ja saada mahdollisesti lisää wherigo-kätköjä Suomeen."

Pääset tästä sarjan muihin kätköihin (kunhan lista valmistuu).


VihjeKätkö on small kokoinen. Peli on testattu emulaattorilla ja WhereYouGo android sovelluksella. Tarkista etukäteen että wherigolaitteesi tukee ääntä ja että ääni on päällä. Kun nämä olosuhteet ovat kunnossa peli toimii.
Huomioi, että lähtöpisteen lähettyvillä paikoitus on maksullista.
Hints:Cache is small. Cartridge is tested with emulator and Android WhereYouGo App.
Payable parking is available almost everywhere. So remember that!

Huom! Kasetti päivitetty 7.7.2016. Ratkaisu ei edellytä ääntä vastaanottavassa laitteessa.
7.6.2017. Alkupisteeltä ei tarvitse löytää mitään. En kuitenkaan muuta t/d arvoja, koska meistä riippumattomista syistä alkupisteen kohde katosi ja tehtävä oli pakko muutta olosuhteiden pakosta oikeasti hieman helpommaksi ns. normaaliksi wherigoksi.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.