Skip to content

This cache has been archived.

LeidelsEventTeam: Wordt opgeruimd.

More
<

LCE: XIII & Reservoir Dogs - Mr.White

A cache by LeidelsEventTeam Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/26/2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Parking: N50°50.090 E004°34.080 Of N50°49.875 E004°33.550

XIII & Reservoir Dogs is een reeks van 9 tradi's en 1 mistry.

Je vindt in elke tradi een cijfer terug en in 1 de code en in een andere ???


XIII

Hoofdpersoon in de reeks is de mysterieuze XIII, een man zonder geheugen en dus zonder verleden. Nadat hij op een strand is aangespoeld, wordt hij in huis genomen door een ouderlijk echtpaar. Al snel haalt zijn onbekende verleden hem in. Hierbij vertoond hij een grote mate van expertise in het gebruik van wapens, vechttechnieken en talen. Nadat het oudere echtpaar is gedood door zijn aanvallers en hij met hen afrekent, gaat XIII op zoek naar antwoorden. Antwoorden op de vragen wie hij is, wat hij is, waar komt hij vandaan?

Reservoir Dogs:

Joe Cabot organiseert samen met zijn zoon "Nice Guy" Eddie een spectaculaire overval op een grote diamantair. Ze hebben een geniaal plan, sturen zes specialisten op pad en blijven zelf op de achtergrond. De band die zo tussen hen ontstaat is van groot belang, want de zes zware jongens kennen elkaar alleen als Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blonde, Mr. Pink, Mr. Blue en Mr. Brown. De oude gangster Joe Cabot, het brein achter de operatie, heeft het zestal verboden persoonlijke informatie uit te wisselen en duldt geen tegenspraak. Er zijn volgens Cabot slechts twee manieren om de klus te klaren; "my way or the highway". Maar toch gaat het fout. De politie blijkt exact op de hoogte te zijn van de overval en wacht de bende met getrokken pistolen op. Een bloederige schotenwisseling volgt. Er vallen een dode en een zwaargewonde onder de bendeleden. Ze zijn er blijkbaar ingeluisd. De daders vermoeden dat een van hen een undercoveragent is. Een keiharde en bloederige onderlinge confrontatie volgt.   XIII gaat naar Mr. White om te zien of die hem kent, of meer weet over hem.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.