Skip to Content

<

Alhon pumppaamo

A cache by copohontas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/26/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pumppauskätkö Pyhärannassa

Annetuissa koordinaateissa sijaitsee Alhon pumppaamo. Geokätköilijät saavat nyt osallistua talkoisiin ja tulla omalta osaltaan avustamaan pumppaamisessa.

Kätkön esiinsaamiseksi ei tarvita (ei kuulu käyttää) työkaluja, mutta yhden apuvälineen avulla se onnistuu. Sanottakoon, että tämä apuväline on todennäköisimmin mukana pyörällä tulevilla kätköilijöillä.

Mikäli kuitenkin käy niin, että tarvittava apuväline jää kotiin, apua saattaa löytyä koordinaateista N 60.58.941 E 021.28.432. Palautathan purkin kuten se olikin eli kapeampi pää ylöspäin. Ja mikäli lainaat apuvälinettä, palautathan sen omalle paikalleen.

Mukaan kannattaa ottaa myös kynä, sillä kätköpurkissa ei sellaista ole.

Kätkö on merkitty ei-talvilöydettäväksi. Lumi ei niinkään haittaa löydettävyyttä, mutta kovalla pakkasella pumppaamolla kuin pumppaamolla on omat ongelmansa.

Pumppajien kokemus osoittaa, että mikäli purkki jämähtää, se kannattaa tipauttaa yläkautta tökkäämällä takaisin alas ja suorittaa uusi pumppaus!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

355 Logged Visits

Found it 324     Didn't find it 6     Write note 5     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 7     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.