Skip to Content

<

Sileestone

A cache by JPardain Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/10/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Laivo on niin hieno paikka, että siellä tällainen vähän vaatimattomampikin peruspurkki tuntuu hyvältä ! Laivo is so great place that there even the cache like this works just fine ! Laivo es la área magnifíca que el zulo normal es cómodo !

Tämä on maastollisesti vähintään 4 ja saarisijainnin takia tähtiä ropisee 5. ÄLÄ MENE TÄNNE HÄMÄRÄSSÄ, ÄLÄKÄ VÄSYNEENÄ ! Turvallisinta on käyttää laskeutumisvälineitä ja kätkön yläpuolella on turvallinen kaksipistekiinnitysmahdollisuus. Alhaaltakin pääsee kyllä, mutta vaatii kokemusta ja mielellään turvavarusteita. Kätkö on viety paikalleen ilman mitään apuvälineitä. Purnukka on pieni, 0,35 litran vetoinen Lock&Lock rasia, joka sisältää kynän ja lokivihkon. Teroitinta ei ole. Kätkön kohdalla on kohtuullinen lokkaamispaikka. Laita purnukka tarkoin alkuperäiselle paikalleen. NOUDATA ERITYISTÄ VAROVAISUUTTA, ÄLÄ MENE KÄTKÖLLE, JOS TUNNET ITSESI EPÄVARMAKSI.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

76 Logged Visits

Found it 52     Didn't find it 15     Write note 8     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.