Skip to Content

This cache has been archived.

Trulli: Aika on mennä arkistojen aarteeksi tämäkin miitti.

More
<

Wapunwiettoa Iitissä W aka ässämiitti

A cache by Simainen tusina Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 01 May 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perinteinen, jo wiides Iitin wappumiitti perinteisessä wappusäässä.(?)

Juhlitaan yhdessä wappua weteraanimajalla Leininselän maisemissa Iitin Jokuessa torstaina 1.5.2014 klo 14.00 - 18.00. Samalla woimme juhlia 14 wuoden (ässä)ikään ehtinyttä geokätköilyä. (ässähän on korttipakassa nro 1 tai 14 ja toisaalta geokätköily on ihan ykköslaji).

Alueella on tilava grillikatos ja sateen sattuessa sisätiloissa voi paistella takassa makkaraa. Tuokaa omat eväät mukananne, järjestäjät tarjoavat kahvin ja simaakin on tarjolla. Eväitten nauttimisen lisäksi ohjelmaan kuuluu vapaamuotoista keskustelua kätköilyn ihanuudesta ja reissareiden vaihtamista. Paikalla voi tutustua myös ilmatäytteiseen kajakkiin (TB Tyrsky, TB33AEP), joka mahtuu näppärästi henkilöauton takakonttiin. Jäätilanteen ja tuuliolosuhteiden salliessa rajoitetulla määrällä on mahdollisuus päästä venekyydillä Leininselän parille saarikätkölle. Venepaikat arvotaan paikan päällä.

Lähin parkkipaikka on aivan miittipaikan vieressä ja n. 100 m etelämpänä olevan laavun ja veneiden vesillelaskupaikan vieressä on tilaa myös autoille. Parkkipaikkojen täyttyessä autot voi jättää myös Sitikkalantien varteen miittipaikan ja Matkakeitaan välille.

Perinteiseen tapaan myös Kiven alla-geoputiikki on paikalla.

TERWETULOA!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

230 Logged Visits

Write note 13     Archive 1     Needs Archived 1     Will Attend 93     Attended 120     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.