Skip to Content

<

Kulta-aarre

A cache by M&JP Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/21/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Linkit testamenttiin sekä ohjeeseen Jämsän Sanomien tietopankissa löytyvät alta:

Testamentti

Ohjeet
ASIAINHOITAJIEN HUOMIOITA:


1. Herra Bergin kotitila autioitui vuosia sitten, ja päärakennus tuhoutui lopullisesti tulipalossa. Nykyään rakennuksesta on muistona epämääräinen kasa rojua. Kun tulet osoitetulle paikalle, et näe rauniota, mutta se sijaitsee muutaman kymmenen metrin päässä kaakon suunnassa. Suosittelemme varovaisuutta ja käyntiä mieluiten päiväsaikaan. Löydät etsimäsi parhaiten lähestymällä kohdetta alakautta.

2. Avainta noutaessasi saatat valita kulku-uraksesi suorimman reitin, mutta otathan tällöin huomioon ettet tallo taikka muutoin vahingoita tiellesi istutettuja puuntaimia! Pitkäksi kasvanut heinä kätkee taimet hyvin syleilyynsä.

3. Viimeinen tieosuus on syytä kulkea jalkapatikassa. Tielle ei parane ajaa, koska sen kunnossapidosta ja -pitäjästä ei ole tietoa. Erityisesti talvella voit olla varma siitä, että reitti on auraamatta. Muutoinkin ruuhkan tullen voi väistäminen osoittautua hankalaksi.

4. Lähesty viimeistä etappia tieuraa pitkin, oikominen ei ole tarpeen. Loppupisteeltä noin 250 metriä luoteeseen sijaitsee luonnonsuojelulain nojalla rauhoitettu sääksen pesäpuu. Sääksien tahallinen häirintä on kiellettyä, erityisesti huhti-elokuussa tulisi välttää liikkumista ja oleskelua pesän läheisyydessä. Loppupisteellä käynti on kuitenkin sallittua, koska paikalta ei ole suoraa näkymää pesäpuulle. Näin ollen sääksetkään eivät häiriinny. Muista kuitenkin olla pitämättä turhaa meteliä itsestäsi jottei luonnon tasapaino järky.
- Kultaa löytääkseen on toisinaan mentävä läpi harmaan kiven -

Vanha kultamainareiden sananlasku
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

44 Logged Visits

Found it 28     Didn't find it 1     Write note 7     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.