Skip to Content

<

SEPULCRE MEGALITIC DELS PLANS DE FERRAN

A cache by jordikela Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/17/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Caché situat molt a prop del Sepulcre Megalitic dels Plans de Ferran i de la carretera C-241 que uneix Igualada i Santa Coloma de Queralt.

Als voltants de la comarca de l’Anoia es poden trobar varis exemples de monuments sepulcrals de l’edat del megalític,  període que abasta entre els IV i II mil·leni aC. Un dels que es conserva en més bon estat es el Sepulcre dels Plans de Ferran que es troba ben a prop de la carretera C-241 que uneix Igualada i Santa Coloma de Queralt. Aquest sepulcre és de tipus petit quadrangular i tancat, format per una llosa de capçalera, i una a cada costat formant els laterals, dues de més petites com a tancament i la de la coberta que conserva un gravat en forma de creu, d’època incerta. És un sepulcre múltiple, en el qual es van enterrar fins a 9 individus, acompanyats de vasos ceràmics i objectes d’ornament. És del Bronze antic-mitjà i, per tant, corresponent al II mil·leni aC.
Us recomano deixar el cotxe al WP aparcament que es un cami que va cap a l'hostal del vent... no hi ha mes de 30 metres al sepulcre i estareu mes tranquils. Per tal de preservar l’espai en el que es troba el sepulcre, hem decidit amagar aquest caché a un lloc diferent d'on es troba. El sepulcre el podeu trobar al WP que hem creat mentres que el cache el trobareu a les coordenades de capçalera, indret d'on tindreu una bona vista als boscos de la zona i al fons podreu observa el castell de queralt. Espero que en gaudiu.

Additional Hints (No hints available.)



 

Find...

65 Logged Visits

Found it 57     Write note 2     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 15 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.