Skip to content

<

Project T5 #23 - Trädslokens brevlåda

A cache by Yngve Myrslok Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/03/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Project T5 Sweden

Då var det dax för en omgång Project T5 cacher igen.
Denna gången blir det en lite, eller inte liten utan en stor, letterbox.

Hur skall man hitta denna brevlåda då?

Det brukade vara en brevlåda här, men den är borttagen, så vi hoppar över det steget och går direkt till steg 2. Svara på frågan här nedan för att komma vidare.

Under Världspostföreningens 9:e kongress så tillkom ett undantag för att skicka levande bin, silkesmaskar & ....... Ja vad var det tredje? Skriv in det istället för X här nedan: :

www.mittiskogen.com/myrslok/gc/tslb/X.txt

Lycka till!

Tänk nu på att ingen cache är värd att dö för. Se till att ni vet vad ni gör och att ni har kunskap och utrustning för att logga en sådan här cache.

För att kunna logga denna cache måste du signera loggboken med cachingalias. Har du en egen letterbox-stämpel får du förstås också gärna stämpla i loggboken. Har du inte en egen letterbox-stämpel vore det kul om du lämnade ett fingeravtryck istället. Det vore också kul om så många som möjligt dokumenterar sin loggning i den fysiska loggboken med ett foto i found-loggen på nätet.

Stämpeln som ligger i cachen är till för att stämpla i personliga letterbox-loggböcker och är därför inte något bytesföremål. Stämpeln får inte tas bort ifrån cachen.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.