Skip to Content

<

Klaukkalan sillat 3 – Kevyttä liikennettä pellolla

A cache by jugi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/08/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskäytkö kevyenliikenteenväylällä olevassa sillassa. Sillan alla kulkee teknisiä putkia joen yli. Kätkö ei ole ko. putkissa! Katsothan takaisinlaittaessa että turvaköysi pysyy paikallaan!

Kesällä 2012 tehtiin uusi Mäntysalon ja Isoniitun välille kevyenliikenteen reitti. Reitti kulkee pellon keskellä ja seurailee pääosin Ylisjoen uomaa myötäillen. Kesällä väylä on hiekkapäällysteinen. Talvella alueella kulkee hiihtolatuja. Lähiympäristössä on paljon erilaisia reippailuun sopivia polkuja. Reitin molemmissa päissä sijaitsee koulu. Eli tämä kätkö kutsuu myös liikkumaan.
 
Kätkö sopii hyvin koko perheelle. Tulvan aikana perheen pienimpien kannattaa olla varovaisia! Joen virtaama on yllättävän  voimakas tällä kohdin.
Kätkö on kooltaa pienen ja keskikokoisen väliltä.  
 
keväinen silta

 
Klaukkala (ruots. Klövskog) on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se on kunnan suurin taajama. Klaukkalan asukasluku on lähialueineen noin 20 000, ja Nurmijärven taajamista se kasvaa nopeimmin. Klaukkalasta on matkaa Espoon, sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Sen halki kulkee seututie 132 Hämeenlinnanväylältä Lopelle.
 
Silta on rakenne, joka mahdollistaa kulun tai materiaalin kuljetuksen jonkin esteen tai esteiden yli sallien myös kulun itsensä ali. Siltoja suunnitellaan ylittämään jokia, salmia, syviä laaksoja sekä myös teitä, rautateitä ja muita hankalia tai vaarallisia alueita tai kohtia.
 
Klaukkalan sillat on kätkösarja, joka esittelee Klaukkalassa olevia siltoja. Myös muut kätköilijät ovat tervetulleita osallistumaan kätkösarjan täydentämiseen  
 
Lisätietoa silloista
 
Lisätietoa Klaukkalasta

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.