Skip to Content

This cache has been archived.

pötsimaha: Kiitos kävijöille !

More
<

Pimiää urheilua

A cache by mikkilät Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/8/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Haaveenamme on pitkään ollut tehdä yökätkö myös Teuvalle. Paikaksi valittiin Teuvan urheilukenttä, koska siellä ei juurikaan ole mitään nähtävää päivällä ja useimmiten valoisaan aikaan siellä on myös jästejä liikkeellä. On myös kiva, ettei yökätköä hakiessa tarvitse lähteä ihan korpeen samoilemaan.  Sitä paitsi urheilukentällä voi huoletta heilua taskulampun kanssa yöllä , ettei kukaan pidä ihan hulluna.

Kätkön alkukoordinaatit (N62° 28.539  E021° 44.023) vievät  sinut  suurinpiirtein 100m juoksuradan puoleen väliin ja radan sisäreunalle.Tästä pisteestä sinun pitäisi löytää kaikki kuusi heijastavaa pistettä. Heijastimet on sijoitettu 360° lähtöpisteestä. Heijastavien pisteiden välittömästä läheisyydestä löydät tarvittavat koordinaatit. Hakiessasi koordinaatit, tulee myös se urheiluosuus suoritettua. Sitten vain sijoitat numerot lopullisiin koordinaatteihin, ja eikun loppupurkkia etsimään:  

                                        N62° 28.ABC  E021° 43.DEF

 

Urheilukentän katsomorakennuksessa asuu aika ajoin vuokralaisia. Siksi toivoisimme, että tullessasi kätkölle, parkkeeraat auton uimahallin pihalle. Näin et häiritse tai pelottele vuokralaista, varsinkin, jos tulet paikalle myöhään yöllä. 


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

84 Logged Visits

Found it 72     Didn't find it 3     Write note 7     Archive 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.