Skip to Content

<

Riipinkylän Nuorisoseura

A cache by vixu00 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/09/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tervetuloa tutustumaan Teuvan kyliin, joita ei ole vielä juurikaan "purkitettu" täyteen ! Tämä on tradikätkö Riipin kylällä.

Teuva (ruots. Östermark) on Suomen kunta, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kunnassa asuu 5 757 ihmistä ja sen pinta-ala on 556,04 . Väestötiheys on 10,9 asukasta/km².

Teuvan useiden muiden kylien keskellä sijaitsee Riipinkylä. Rajat löytyy Norinkylään, Äystöön, Kirkonkylän hajaasutusalueeseen sekä Kauppilaan. Kuntakeskukseen on matkaa reippaat 5 km kylätaajaman keskuksesta, joka sijoittuu nuorisoseuran tietämille. Kantatie 67 kulkee Kauhajoen suunnasta tultaessa kylätaajaman läpi kohti rannikkoseutua.  Etäisyys Seinäjoelle ja Vaasaan on noin 80 km ja merenrantakaupunki Kaskisiin noin 35 km. Kyläläisten käytössä on myös oma vesijohtoverkosto, josta saadaan korkealaatuista lähdevettä.

Riipin Nuorisoseuran omistama talo sijaitsee Riipinkylässä. Talo on rakennettu 1916. Tilat ovat ympärivuotisessa käytössä ja soveltuvat hyvin moninaiseen käyttöön, mm. perhejuhliin, kokouksiin, päivällisille, liikuntaan, tansseihin, myyjäisiin, musiikkitapahtumiin ym.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.