Skip to Content

<

Volokinpolku: 57 Urheilijat - Mika Kallio

A cache by Oggee, fi.c, Kaitsu_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/24/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Volokinpolku on Volokinpolun retkeilyreittiä ja sen monipuolista luontoa esittelevä kätkösarja. Reitti muodostaa janamaisen geopolun, joka on merkattu maastoon keltaisin opastein.

Geopolun kätköjen piilotustapa vaihtelee ympäristön vaatimusten mukaan, mutta on pyritty toteuttamaan mahdollisimman yhden linjan mukaan. Jokainen kätkö on noudettavissa myös itsenäisenä kohteena. Koko geopolun pituus on noin 30 kilometriä. Etsi geopolun kätköjä luonnonrauhaa kunnioittaen!

Huom! Koska kätkö on janamudossa eikä palaa alkupisteeseen, helppo tapa kiertää polku on porukalla käyttäen kahta autoa, toinen auto jätetään polun toiseen päähän Jyrkälle ja toinen auto viedään toiseen päähän polun päässä sijaitsevalle laavulle. Polun voi suorittaa myös esimerkiksi 7km pätkissä jättämällä auto pienille metsäteille parkkiin.

HUOM! Koska Volokinpolun maasto on paikoittain hyvin vaikeakulkuista, polkua ei suositella kokemattomille luonnossaliikkujille. Polkua on vaikea ajaa maastopyörällä.

Kaikkien kätkötiedotteiden lähteenä toimii Wikipedia.


Mika Kallio: Road Racing -ura

Mika Kallio (s. 8. marraskuuta 1982 Valkeakoski) on suomalainen ratamoottoripyöräilijä. Kallion kilpaura alkoi vuonna 1997. Road Racingin maailmanmestaruussarjassa hän on ajanut kauden 2001 lopusta lähtien. Alkuun hän ajoi 125cc-luokassa suomalaisessa Ajo Motorsport -tallissa, ja kauden 2003 aikana hän siirtyi Red Bull KTM -talliin. Kausina 2007–2008 Kallio ajoi 250cc-luokassa, vuosina 2009–2010 MotoGP-luokassa ja vuodesta 2011 Moto2-luokassa. Road Racingin 125cc-luokassa Kallio on ajanut kahdesti MM-hopealle. Kallio on 165 cm pitkä ja painaa 58 kilogrammaa. Hänellä on omakotitalo Valkeakosken asuntomessualueella.

Mika Kalliolla on vuonna 2007 syntynyt lapsi.

Road Racing -ura
Vuonna 2001 Kallio ajoi kaksi kilpailua Road Racingin maailmanmestaruussarjassa 125cc-luokassa suomalaisessa Ajo Motorsport -tallissa. Hyvillä otteillaan Kallio sai itselleen paikan seuraavaksi vuodeksi, ja vuonna 2002 hän ajoikin täyden sarjan samassa tallissa. Kallio sijoittui kauden 2002 tuloksissa sijalle 11. ja hänet valittiin vuoden tulokkaaksi.

Kaudella 2003 Kallion sijoitus sarjassa oli myös 11. Kauden kolmanneksi viimeisessä osakilpailussa, Malesiassa Kallio ylsi ensimmäistä kertaa palkintokorokkeelle sijoittuessaan toiseksi. Kauden 2003 Kallio aloitti edelliskauden tapaan Aki Ajon tallissa. Hän kuitenkin purki kesken kauden sopimuksensa ja siirtyi KTM-moottoripyörillä ajavaan Red Bull KTM -talliin. Tämä aiheutti Ajon ja Kallion välille sopimusriidan jota soviteltiin aina oikeudessa asti.

Kausi 2004 oli Kallion ensimmäinen täysi kausi KTM-tallissa. Kallion sijoitus sarjassa oli kymmenes. Paras sijoitus oli Portugalin toinen sija.

Kausi 2005
Kaudella 2005 Kallio nousi sarjan kärkikuljettajien joukkoon. Palkintokorokkeelle hän ylsi yhteensä kymmenen kertaa voittaen neljä osakilpailua. Ensimmäisen voittonsa Kallio saavutti jo kauden toisessa osakilpailussa Portugalissa. Muut voitot tulivat Saksasta, Japanista ja Espanjasta.

Kallio hävisi maailmanmestaruuden sveitsiläiselle Thomas Lüthille vain viidellä pisteellä. Tilanne jätti hieman jossiteltavaa, koska kauden neljänneksi viimeisessä osakilpailussa Qatarissa Kallio menetti viisi pistettä. Hän sijoittui toiseksi, kun hänen tallikaverinsa Gábor Talmácsi vastoin tallimääräystä nappasi voiton Kallion nenän edestä. Talmácsi sai välittömästi kauden jälkeen potkut KTM-tallista.

Kausi 2006
Kaudella 2006 Kallio voitti kolme osakilpailua ja sijoittui 11 kertaa palkintokorokkeelle. Loppupisteissä hän sijoittui jälleen toiseksi. Voiton vei ylivoimaisesti espanjalainen Álvaro Bautista.

Kausi 2007
Kaudeksi 2007 Kallio siirtyi 250cc luokkaan jatkaen KTM-tallissa. Kauden aikana Kallio solmi jatkosopimuksen KTM-tallin kanssa. Sopimus oli 1+1-vuotinen ja mahdollisti siirtymisen MotoGP-luokkaan kaudeksi 2009. Syyskuun lopulla, Motegin osakilpailussa Kallio saavutti ensimmäisen voittonsa 250-kuutioisissa. Kauden aikana hän saavutti kaksi voittoa ja neljä palkintokorokesijaa. Kauden loppupisteissä hän sijoittui seitsemänneksi.

Kausi 2008
Mika Kallio aloitti kauden 2008 vahvasti ja ajoi palkintopallille kauden neljässä ensimmäisessä kilpailussa voittaen niistä kaksi. Muutama huono tulos ja Marco Simoncellin kaksi perättäistä voittoa kauden puolivälissä kiristivät MM-taistoa. Kauden päätteeksi Kallio sijoittui sarjassa kolmanneksi.

Kaudet 2009-2010
Kallio siirtyi kaudeksi 2009 MotoGP-luokkaan tehtyään lokakuussa 2008 sopimuksen Ducatin satelliittitallin Pramac Racingin kanssa. Samassa tallissa Kallion kanssa ajoi Niccolò Canepa. Kahdessa ensimmäisessä MotoGP-kilpailussaan Qatarissa ja Japanissa Kallio oli kahdeksas. Yhdysvaltain Laguna Secassa ajetun kilpailun Kallio joutui jättämään väliin edellisessä Hollannin osakilpailussa tulleen sormivamman takia.

Ennen Tšekin osakilpailua Kallion ilmoitettiin korvaavan kolmen kilpailun ajan Ducatin tehdastallissa ajavaa Casey Stoneria, joka kärsii terveysongelmista. Ducatilla Kallio sijoittui yhdeksänneksi ja kahdeksanneksi ja keskeytti yhden osakilpailun.

Kallion paras aika-ajosijoitus kauden aikana oli Australian osakilpailun yhdeksäs sija ja paras kilpailusijoitus San Marinon GP:n seitsemäs sija. Kauden kokonaiskilpailussa hän sijoittui viidenneksitoista ja hänet valittiin MotoGP-sarjan vuoden tulokkaaksi.

Kaudella 2010 Kallio sijoittui aika-ajoissa parhaimmillaan yhdenneksitoista ja kilpailuissa hän sijoittui kahdesti kymmenen parhaan joukkoon ja parhaimmillaan seitsemänneksi.

Kaudet 2011-2012
Kaudeksi 2011 Kallio siirtyi Moto2-luokkaan Marc VDS -talliin. Kymmenen parhaan joukkoon hän sijoittui kuudessa osakilpailussa ja kolmen parhaan joukkoon kerran. Kauden viimeisessä osakilpailussa Valenciassa hän sijoittui aika-ajossa kolmanneksi ja kilpailussa toiseksi.

Kaudella 2012 Kallio sijoittui kymmenen parhaan joukkoon 13 kertaa ja kolmen parhaan joukkoon kerran.


HUOM! Ota mukaan kierrokselle lyijykynä ja teroitin. Älä käytä loggaamiseen tarroja, leimoja tai irtonaisia lappuja.

Jos kierrätte reittiä isommalla porukalla, voitte käyttää lyhennettä nimimerkeistänne säästääksenne tilaa lokikirjassa. Muista kirjoittaa nettiloggaukseen keitä nimimerkkinne taakse kätkeytyy.

Shortly in English:
Volokinpolku is a geohiking trail that takes you in to Volokinpolku hiking trail. This trail is clearly pointed out by yellow markings along the route.

The caches in trail are hidden according to the hiding place, but all caches are easily found.

Every cache is find-able on its own, so you don't have to go through the whole trail if you don't want to. If you decide to hike the whole Geotrail the hiking distance will be approx. 30 km
Please take consideration of Geo trails' nature, do not disturb animals or damage the flora searching any caches. Respect the nature!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

204 Logged Visits

Found it 194     Didn't find it 8     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.