Skip to content

This cache has been archived.

flet: En ook voor deze zit het erop.

Groeten, Flet

More
<

Intercache, Typisch Hollands 2

A cache by flet Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/23/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze cache is een intercache!


Wat is een intercache?

Een intercache is een cache die opgebouwd is uit fictieve waypoints net als een Wherigo.
Deze cache kan alleen met een apparaat dat zowel gps ontvangst als internet in het veld heeft, gespeeld worden. Laten we dat voor het gemak een smartphone noemen.

Je hebt geen traditionele GPS nodig, echter wij raden het wel aan om deze bij te hebben Het kan namelijk voorkomen dat het kompas van je smartphone niet helemaal zuiver aangeeft. Het is dan mogelijk om de coördinaten uit je smartphone over te nemen in je gps.
Je hebt ook een internetverbinding nodig. De hoeveelheid data die gebruikt wordt valt reuze mee dus daar hoef je niet zenuwachtig van te worden.

Typisch Hollands 2 ligt in het bosgebied waar voorheen Typisch Hollands lag.

Teams die dus vroeger Typisch Hollands hebben gelopen hebben misschien hier en daar een herkenningspunt. Typisch Hollands hebben wij echter moeten archiveren omdat door bosomvorming alle waypoints vernield werden en wij niets meer over hielden. Nu de omvorming voltooid is en alles zelfs weer een beetje aangegroeid, wilden we hier weer een cache plaatsen. Het gebied is er zeker op vooruit gegaan en het is daarom ook de moeite waard om deze wandeling van 4 km te ondergaan.

Dit keer hebben we voor een intercache gekozen. Toch moet je op twee plaatsen iets zoeken en natuurlijk de cache aan het eind. Omdat alles via internet en via je smartphone loopt, (of iets anders wat internet bereik en gps heeft), is deze cache aangemerkt als een mystery. Daarmee voldoet hij aan de Geocaching guidelines.
Onderweg krijg je vragen. Die zijn niet moeilijk en je kunt er lang over nadenken. Dat betekent dat je volop kunt genieten van deze Typisch Hollands 2 intercache.


Na afloop kun je deze cache 'gewoon' loggen want het is een Geocache.
De coördinaten bovenaan deze pagina zijn de coördinaten van de parkeerplek. Vanaf daar begint de route.

Veel plezier!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.