Skip to Content

This cache has been archived.

ViVaMaukka: Kudpai näkemiin!

More
<

TusinaPaskaPurkki #3 Next Generations

A cache by ViVaMaukka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/1/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Jatko osa TusinaPaskaPurkki ykköselle.


Ensimmäisen TusinaP****Purkki sai ilmestyessään huiman suosion. Purkki oli niin Tusina että kaksi ensimmäistä loggausta olivat suoria arkistointikehoituksia kätköilijöiltä jotka olivat ko. hetkellä satojen kilometrien päässä tästä kätköstä.
Suureksi harmikseni kätköilijät itse poistivat omat loggauksensa.

Suuren suosion takia päätin tehdä JatkoTusinaP****Purkin ihan taas omaksi ilokseni ja muiden harmiksi ja koska suosio oli niin huima, niin hyppäsin suoraan osa kolmoseen, Next Generations.

Nyt TusinaP****Purkki on palannut paikalle jossa haju vaan voimistuu, lähellä sijaitsee nimittäin kaksi jätelajittelukeskusta, Huurinainen ja Kuusakoski ja näissä kahdessa paikassa ei todellakaan ole mitään näkemisen arvoista. Haistamista kylläkin.

Kätkökin on niin surkea piilo että kätköilijää ei varmasti paljon naurata tällä paikalla, eikä tämäkään kätkö tule todellakaan aiheuttamaan mitään riemunkuljahduksia löytäjälleen. Tulet jo paikalle kurvaessa arvaamaan kätköpaikan... niin PerusTusinaPaikka se on. Kätkörasian virkaa toimittaa edelleen Säälittävä pilleripurkki. Tuskinpa kynän teräkään on kunnossa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

132 Logged Visits

Found it 123     Didn't find it 1     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.