Skip to content

This cache has been archived.

Geokaperne: Takker igjen for oppmøtet - ses kanskje igjen på samme plass til neste år! [:)]

More
<

Kaperevent I - Piningen

A cache by Geokaperne fra Agder Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 15 June 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Geokaperne fra Agder ble vedtatt stiftet den 20. mars 2013, som ei forening for geocachere i Agderfylkene. Noe av bakgrunnen for å danne foreningen var at det kunne avholdes eventer i foreningens regi; spesielt nyttig ved større arrangement, men også for å danne en basis for flere mindre eventer gjennom året. Eventet her på Piningen på Hånes utafor Kristiansand blir det første eventet med foreningen som arrangør.

Eventet avholdes samme plass som eventet Sommer i Kristiansand, som ble arrangert av Hofstad i fjor sommer. Dette er et flott friområde med flere badestrender, og gresslette tilrettelagt for ballspill. Det er dessverre ikke benker og bord her nede, og deltakere må derfor huske sitteunderlag eller stoler. Forhåpentligvis er været flott denne dagen, slik at det går an å kose seg ute med grilling og bading for de som ønsker det. Eventet er lagt til lørdag 15. juni 2013, med oppmøte kl 12.00. Her er alle velkomne, og spesielt går oppfordringen til de som er ganske nye i gamet - her blir det forhåpentligvis å møte en god gjeng erfarne cachere som kan dele gode råd og tips. Selvfølgelig er besøkende fra andre deler av landet (og verden) også velkomne!

Det legges i utgangspunktet ikke opp til noe cacheteknisk tema for eventet; det blir det sosiale som kommer til å være i fokus. Hånes er også rikt på cacher (de fleste publisert i forbindelse med eventet i fjor), og dersom noen ønsker en fellestur, er det god anledning til dette i løpet av dagen.

Med et slikt event er selvfølgelig været en avgjørende faktor for gjennomføringsevnen. Dersom værgudene benytter seg av vannkannen denne dagen, vil Hofstad etter beste evne forsøke å avholde eventet innendørs.

Vel møtt!


Kilder:
http://coord.info/GC3N1V3 (Sommer i Kristiansand - event holdt av Hofstad 01.07.2012)Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.