Skip to content

This cache has been archived.

Bubbelfia: Dags att leva på minnena! Tack... för den här gången... [;)]

More
<

Amazing Race 2013; Säsong 2 - Uppföljaren

A cache by Bubbeltider Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 07 July 2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ett äventyrligt event som tar dig jorden runt under en dag!

Med all otroligt positiv och fullkomligt översvallande feedback som kommit efter förra årets succé-event Amazing Race, både från deltagare och icke-deltagare (och inte att förglömma; den fina ärofyllda guldgrodan vid Geo-OscarsGalan, inte minst!), så har den Bubbeltiderska lekledningen bestämt sig för att göra en uppföljare.

Vi hälsar er välkomna till Amazing Race 2013, säsong 2!


Amazing Race är en amerikansk reality-tv-serie där lag tävlar i en resa runt jorden. Under tävlingens gång, passerar de olika länder och under varje etapp får lagen ledtrådar som talar om vart de ska ta sig hän härnäst. Vissa ledtrådar innebär att lagen bara ska ta sig till ett nytt ställe, medan andra ledtrådar innehåller en uppgift som en enskild lagmedlem eller hela laget gemensamt ska utföra. Dessa utmaningar är på något sätt relaterade till det land där de just då befinner sig. Under programseriens gång får de lag som kommer sist lämna programmet tills det bara är tre lag kvar i tävlingen. Det lag som kommer först i mål i den avslutande etappen vinner en miljon dollar.

Ett tips kan vara att läsa på wikipedia om Amazing Race. Där kan du läsa om och bekanta dig med de olika typer av hinder och uppgifter som deltagarna möter efter vägen, de kommer så klart även att på ett eller annat sätt att återspeglas även i vår version. Vi kan redan nu flagga för att några förändringar införts (jämfört med förra årets version), mer exakt vad avslöjas när det är dags…

 photo ar.jpg


Eventet

Vi välkomnar dig till ”Amazing Race 2013 – Säsong 2; Uppföljaren”. Deltagare som önskar delta ”hela vägen”, bör räkna med att detta är ett heldagsprojekt. Eventet kommer att gå till på följande sätt:

10.00 – 13.00 Samling vid angivna event-koordinater för:
- Fika, mingel, cachingprat och socialt umgänge
- Teknisk support och information inför dagens resande

Därefter ges deltagarna möjlighet att resa världen runt!

Ca. 18.30 Efter en eftermiddags globetrottande, avslutar vi event-dagen med en återsamling med fika & mingel. I samband med detta bjuder Lekledningen på lättare förtäring och vi ser fram emot att få umgås ännu mer och få höra rövarhistorier från dagens och andra dagars äventyr. Vad är bättre än att efter en dags äventyrande få sitta ner och vara avslappnat social med likasinnade?

19.30 Eventet är officiellt över!


Erfarenhet från förra årets tacksamma deltagare har även lett oss till att ställa upp en ”donationslåda” på plats, där deltagare kan lämna monetära bidrag för att täcka arrangörernas utgifter för fika & förtäring samt andra uppdrags-relaterade omkostnader. OBS! Det är alldeles frivilligt att lämna en allmosa och absolut inget krav för deltagandet!

Deltagare & lagbildning

Ni bildar själva lag på helst 5 personer. Skapa egna lag och ange lag-namnet i respektive will attend- logg. I loggen kan du för övrigt efterlysa lagkamrater eller erbjuda lagplats. Vi skulle uppskatta om alla deltagare hjälps åt att ta ansvar för att de deltagare som så önskar, får en lag-tillhörighet och att alla kan vara generösa med att bjuda in adopterbara cachare (exempelvis till en femte plats i bilen) - detta är ju ett perfekt tillfälle att lära känna nya cachare. Givetvis är detta ett önskemål från lekledningen för att vi inte vill att någon ska känna sig bortglömd, men även för att hålla lag-antalet så lågt som möjligt. Vi vill helst undvika att begränsa antalet deltagare, men det innebär inte att vi har möjlighet att låta hur många lag som helst delta, så 5-manna/kvinno-lag är som sagt var önskvärt.

En lag-lista kommer löpande att uppdateras här på sidan med anmälda lag, lediga platser och laglösa deltagare som önskar adopteras och vi förutsätter att deltagarna själva kommunicerar med varandra.

Deltagare som endast önskar mingla under event-delen är självfallet också välkomna! (Dessutom, skulle nu någon deltagare vilja joina Team Lekledare och delta som funktionär är även det varmt välkommet ).


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
TEAM LEKLEDARE:

Bubbelfia
Godatider
RoElJo
AnnyPanny


FINNES: Fullständiga lag (med eller utan namn...)

Team LoXT
Herr & Fru Ländin
Olalb
Xolanda
Tedronai

Mossenlindarna
Herr & Fru Mossenlind
Junior Mossenlind

Team Moppemusch
Speltvfatty
zexz
Pecaluvi
JBG63
Iza

Team mobilpaltarna, Generation Face Down eller nåt sånt
Mackvack
Blue poppy
Mr Adventurer
Bajsblomma
Anutcase

Lag LIME
LN7
Måne59
Ida3
Eria

Östermalms-gänget
En Umekringla
En annan Umekringla
HappyDoris
niclin06
FinaIna

Pite outlaws!
MrYaz
RB9310
FreT1n x2
Lin_a

Cachingkarma
Herr erjos
Dam erjos
Herr trailway
Dam trailway
JoQe

Team hardcore
niga!
fridelinus
frieri
jull!
karlbanan88

Eureka!
Lizz219
nMikal
Aguila 2
Lilla M
musmaja
@nne!

Nya Vänner
Thebends
Beamsteel
Mumin82
Pripps Blue
swerasnym

Team Amazing:
Mr Winter
Hököge
Skoene
Hjontemyra
M9FR0

Акулы геокэшинга
ÅsaK
Jemmah
NiPPe14
Danyatuuli
Cinclus

De laglösa
Herr & Fru Rundpall
Mattias_E
Ickae
salix1

SÖKES: Lagkamrater!!

LAG MED LEDIG PLATS:

Team Work
UmeGute
Ekorrpojken
Blonde85
Freddas87
LEDIG PLATS

Team Duramax
MGoran
Peza56
Allo14
Wikis
LEDIG PLATS

Du är vad du söker
Ica
GöranH
PeBaUme
lejaken
LEDIG PLATS

ADOPTERBARA LAGKAMRATS-SÖKANDE CACHARE:


LAGLÖSA MED OKÄND STATUS:

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.