Skip to Content

This cache has been archived.

Supatus: Arkistoon joutaa... Kiitos kaikille kävijöille

More
<

Summanjoki Rajakoski

A cache by Supatus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/4/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö summanjoen rannalla, tosin kun vesi on korkealla, varsinkin keväisin jäiden lähdön aikaan kätkö sijaitsee saaressa. Tie kätkölle on kapea joten katsothan ettet tuki tietä. Paras reitti kätkölle on Rasintien eteläinen risteys.

-----GPS signaali on paikalla heikko joten suosittelen tarkastamaan kartasta kätkön sijainnin----- Summanjoki on joki Suomessa pääosin Kymenlaakson maakunnan alueella. Joen vesistöalue sijaitsee ensimmäisen Salpausselän eteläpuolella suurimmaksi osaksi Haminan ja Kouvolan kuntien alueella, mutta ulottuu pieneltä osin myös Luumäelle. Summanjoen vesistön järvisyys on 2,2 %. Merkittävin sivujoki on Sippolanjoki. Summanjoki virtaa tasaisessa savikoille syntyneessä viljelymaisemassa tai rapakivikallioon muodostuneessa murroslaaksossa. Vesistö saa alkunsa Kouvolan Utin ja Luumäen Kaitjärven kylän väliseltä alueelta. Vesistön latvaosassa Saaramaanjärvi (65 m) laskee päähaaraan Kelkanjoen kautta. Joen yläjuoksun suurimpia järviä ovat Enäjärvi, Sanijärvi ja Saaramaanjärvi. Sippolanjoki yhtyy päähaaraan Kouvolan ja Haminan rajalla. Sippolanjoen varrella sijaitsee Kouvolan puolella Sippolan kirkonkylä. Joki laskee Haminan länsiosassa Suomenlahden Summanlahteen. Summanjoen varrella on aiemmin toiminut useitakin teollisuuuslaitoksia, kuten Turpaan ruutitehdas, Turpaan mylly ja Keisarinkosken saha

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

141 Logged Visits

Found it 130     Didn't find it 2     Write note 5     Archive 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.