Skip to Content

<

Åhitustie - Å Savonlinna Alphabet

A cache by Juking Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/26/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Savonlinnan keskustan kupeessa. Kätkö sijaitsee åhitustien läheisyydessä, mutta ei ehkä sen tyypillisessä ympäristössä.


Savonlinnan ohi kulkeva åhitustien esimmäinen osio valmistui syksyllä 2012. Viimeisten vaiheiden mm liittymät keskustaan ja Savolaan ja kävely- ja pyörätien päällystys alustavan aikataulun mukaan saadaan päätökseen 2013 aikana. Matkaa uudelle åhitustielle kertyy reilu 3 kilometriä ja tie on osittan reunustettu n.80cm korkuisella betonimuurilla, joka osittain estää liikenteen melun kantautumisen ympäristöön, mutta ei estä kaupungin ohiajavilta kauniita näkymiä Kasinon saarille, Haapavedelle ja kaupungin keskustaan. Jotkut ovat sanoneetkin åhitustietä Suomen kauneimmaksi åhitustieksi.

Savonlinnan Alphabet-sarja: FTF:n saaja voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön (tässä tapauksessa Ä:n, sarjaan järjestyksessä aakkoset A-Ö ja sen jälkeen numerot 1-9) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla tradi, multi tai mysteeri. Kätkön sijainnin tulisi olla n. 30 km:n säteellä Savonlinnan keskustasta. Kirjoitatko FTF loggaukseesi haluatko tehdä sarjan seuraavan kätkön. Tarvittaessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku seuraavista kätkön löytäneistä voi tehdä seuraavan kätkön. Lisääthän nämä ohjeet samansisältöisinä sarjan seuraaviin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi. Käytä mielikuvitusta paikan, tarinan ja purkin suhteen. Happy hunting!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

207 Logged Visits

Found it 192     Didn't find it 7     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.