Skip to Content

<

Honkakylän kauppamuseo

A cache by Koheli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/4/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kauppamuseon pihapiirissä. Kätkölle on kysytty lupa. Ota oma kynä mukaan. Museo on avoinna kesäsunnuntaisin klo 12.00- 18.00. Museossa kuvattiin kohtaus elokuvaan Prinsessa  (vuoden elokuva 2010)


Museossa on esillä lähinnä 1940-1950-luvun kauppairtaimistoa. Kaupan puolella voi kokea astuvansa suoraan sodan jälkeisiin jälleenrakennus- ja pula-ajan vuosiin. Myytävien tuotteiden kirjo vaatteista ja elintarvikkeista on aistittavissa niin silmillä kuin nenälläkin. Suomessa oli voimassa säännöstely 1940- ja 1950-luvulla. Elintarvikkeita ja vaatteita myytiin kortilla. Sokeritopat, kessu, ulkomaalaiset tuotteet, naisten sukkanauhojen kannattimet, sillitynnyri ja kärpäslätkä vievät Honkakylän kaupan nostalgiseen menneisyyteen. Toimistohuoneessa on esillä kauppiaan työpöytä. Kauppatoiminnassa tilikirjanpito ja tilausten hoitaminen veivät kauppiaan aikaa. Viimeisin museaalinen uudistus rakennuksessa on vanhojen suksien näyttely kaupan varastotilassa. Esillä on erilaisia suksimalleja ja erikoisuuksia useiden vuosikymmenten varrelta puusuksista varhaisiin lasikuitusuksiin.

Tämä on Etelä-Karjalan ainoa kauppamuseo. Se valittiin Etelä-Karjalan vuoden paikallismuseoksi vuonna 2001

(lähde: Etelä-Karjalan museot)

Additional Hints (No hints available.)



 

Find...

135 Logged Visits

Found it 124     Didn't find it 5     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.