Skip to Content

This cache has been archived.

Raggsokk: Da har omtrent alle som signerte i boka logget på nett, så eventet arkiveres herved. Det er imidlertid fortsatt mulig å logge hvis man ennå ikke har gjort det.

Igjen, takk for besøket og vel møtt på neste Ælvetreff!

More
<

Ælvetreff #6

A cache by Raggsokk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 23 August 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Et lite treff langs Drammenselva med muligheter for grilling, en god cacheprat og kanskje en cache eller flere?


Velkommen til Ælvetreff!

Nå som sommerferien bør være over for de fleste, prøver vi igjen å samles til et lite kveldstreff. Etter å ha gjestet både Øvre Eiker og Drammen tidligere arrangeres det sjette Ælvetreffet altså i Nedre Eiker, nærmere bestemt på 'Øya' på Steinberg hvor det er et pent lite friområde ned mot elva. Som alltid forsøker vi å samle cachere fra nær og fjern til en koselig kveld med grilling og caching. For de som ikke har vært med tidligere er Ælvetreff et arrangement som går på rundgang blant de som melder sin interesse for å arrangere, og loggboken går som en stafettpinne fra treff til treff. Kravet for å arrangere et Ælvetreff er bare at samlingspunktet ligger et sted langs eller i nærhet til Drammenselva ('ælva' blant venner). Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra! Hvis noen innen eventet har funnet ut at de har lyst til å arrangere neste Ælvetreff, kan de overta loggboken etter endt samling.

Om programmet

Eventet starter klokka 18:00 og varer offisielt til klokka 20:00, men det er selvfølgelig lov å komme før og bli lenger. Det er imidlertid kun innenfor denne perioden det er mulig å signere loggboken. Arrangøren stiller med et par engangsgriller (som erfaringsvis holder lenge) og alle tar med seg selv det de vil spise og drikke. En stol eller et underlag å sitte på er også praktisk. Da dette er et åpent arrangement der barn er hjertelig velkomne, oppfordres det til å la alkoholen være igjen hjemme (dette har aldri vært noe tema på tidligere treff, men greit å presisere likevel). Det tas intet værforbehold utover at ikke elva har oversvømt området, så kle deg etter været.

Rundt klokka 20:00 håper vi å få publisert noen cacher. Alle som har lyst kan gjerne bidra til cacheslippet ved å legge ut sine egne. Publisering av cacher på et gitt tidspunkt er avhengig av reviewernes godvilje og ikke noe vi kan kreve, men erfaring viser at følgende hjelper:

  • Sende inn cachen til godkjenning god tid (10 dager) i forveien. Cachen må da allerede være utplassert i terrenget.
  • Gjøre en avtale med reviewer om publisering 23. august kl. 20:00. Hvis du ikke får positivt svar kan du heller ikke forvente at det skjer.
  • Godta at cachebeskrivelsen blir låst fra du sender den inn til den publiseres. Dette gjør at reviewerne slipper å dobbeltsjekke alle cachene på nytt ved publisering.
  • Reviewerne er vanlige mennesker som gjør jobben frivillig, og noen ganger skjer det uventede ting som gjør at cachen likevel ikke ble publisert til avtalt tid. Vær forberedt på at det kan skje, og takknemlig hvis det ikke skjer!

Alle cacher som legges ut er som alltid hver enkelt cacheeiers ansvar og ikke noe arrangøren av eventet har noe med. Følgelig er det opp til hver enkelt cacheeier å avgjøre om de vil offentliggjøre cachen selv, på eventet, eller vente til publiseringen kommer. Imidlertid henstilles det til å vente til så nært klokka 20 som mulig så ikke hele selskapet bryter opp før tiden.

Viktig info angående parkering: De oppgitte parkeringskoordinatene har bare plass til et begrenset antall biler, så det kan bli nødvendig å parkere langs Temtemoveien ned mot eventplassen for de som ikke får plass. Jeg oppfordrer alle om å sette bilen minst mulig til hinder for andre, og spesielt for naboene på sørsiden av veien, slik at vi ikke gir geocachere et dårlig rykte. Det er også gode muligheter for ankomst med sykkel, da sykkelstien mellom Mjøndalen og Hokksund passerer gjennom eventområdet.

Kåring av beste ælvecache

Alle som deltar på eventet vil få muligheten til å stemme på beste ælvecache. Siden undertegnede av forskjellige grunner hadde glemt stemmeskjemaene sist har vi mange cacher å stemme over denne gang! Det skal dermed kåres en månedens ælvecache for hver måned fra februar til juli 2013. Det er publiseringsdato som bestemmer hvilken måned cachen deltar i. Cachene som det kan stemmes på må være plassert i en av de fem kommunene som ble nevnt innledningsvis. Hvert nick som deltar på eventet får 1 stemme i hver kategori. Det er lov å stemme på cacher man ikke har besøkt, men dersom man selv har funnet den teller stemmen dobbelt. Vinnerne blir belønnet med diplom som deles ut på stedet eller mailes i ettertid.

Hvis du har lyst til å delta er det bare å skrive en Will Attend-logg med en gang! Hvis du har muligheten er det også lurt å legge eventet på din watchlist, så får du med deg eventuelle meldinger og oppdateringer når de skjer. Innspill og diskusjon rundt eventet kan tas på forumet til gcinfo.no, nærmere bestemt idenne tråden. Håper å se flest mulig på Ælvetreff!

Short description in English:

Welcome to the 6th Ælvetreff ("Rivermeet") in Nedre Eiker! Whether you are a local cacher or just passing through, you are welcome to two hours of barbecue and chatting with fellow cachers. The event officially lasts from 18:00 to 20:00. We are planning to vote for 'best rivercache' for each of the months between February and July, and every nick attending will have one vote in each category. At around 20:00 we hope to have some caches published as well. If you wish to participate, write a Will Attend log and bring whatever you would like to eat and drink. However, as children are more than welcome to attend, we strongly suggest leaving the alcohol at home (not that this has ever been any problem before). Hope to see you there!

Vinnere / winners, "Beste Ælvecache"


Gratulerer til alle vinnere, og takk for gode cacher!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.