Skip to Content

This cache has been archived.

Sus Antigoon: Beste,

In de [url=http://www.geocaching.com/about/guidelines.aspx#permission]richtlijnen[/url] staat: "[i]Je verzekert ons ervan dat je toestemming hebt van de eigenaar (of beheerder) van de plek waar je je cache wilt verstoppen, ongeacht of deze op privé of publieke grond geplaatst wordt[/i]".
Met het indienen van de listing ga je hiermee akkoord.

Ik heb een klacht gekregen dat de cache op privé terrein geplaatst is en dat er cachers onder het (nieuwe) hek door kruipen om de cache te kunnen loggen. Ik heb daarom deze cache gearchiveerd.

Het plaatsen van caches zonder toestemming kan gevolgen hebben voor toekomstige publicaties.

Met vriendelijke groet,
Sus Antigoon

More
<

Jack Sparrow

A cache by Team Eccet Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/12/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze cache is lopend met de fiets of eventueel met de auto goed bereikbaar.  Het ligt aan de rand van een mooi wandelgebied en bij recreatieplas "Het Rutbeek".   Voor de eerste vinder hebben we er wat leuks in gestopt, veel plezier!  


Jack Sparrow is de zoon van Teague Sparrow en werd geboren in Indië tijdens een tyfoon. Hij heeft leren zwaardvechten van een Italiaan. Zijn jeugdjaren bracht hij door op een klein schip genaamd de Barnacle die over de zeeën voer en met enkele bovennatuurlijke gebeurtenissen werd geconfronteerd.

Jack werkte ooit voor de Britse Oost-Indische Compagnie als kapitein van het schip de Wicked Wench. Hij werkte toen onder bevel van Cutler Beckett. Toen Jack een keer weigerde om slaven te vervoeren en hen vrijliet in Afrika, werd hij door Beckett gebrandmerkt als piraat. Beckett liet de Wicked Wench in brand steken en zinken, en Jack arresteren. Jack ontsnapte en besloot het beste te maken van zijn nieuwe status als piraat, aangezien hij niet van plan was om weer onder iemand te moeten werken.

Jack wilde zijn oude schip graag terug. Daarom maakte hij een deal met Davy Jones. Davy Jones zou Jacks schip uit de golven doen herrijzen. In ruil daarvoor zou Jack over 13 jaar lid worden van Jones’ bemanning, en hem 100 jaar dienen. Jack hernoemde het schip de Black Pearl en werd een succesvolle piraat.

Twee jaar na zijn aanstelling als kapitein van de Black Pearl liep het voor Jack mis. Jack en zijn bemanning waren de legendarische Schat van Cortés op het spoor gekomen: een kist gevuld met Azteeks goud... Waar zou deze verstopt zijn???

Alles wat vast zit op en aan de schat, graag zo laten en de schat weer netjes terug plaatsen, alvast bedankt.   

Arrrgh, landrotten, succes met zoeken!

Banner:
Plak onderstaande banner in je profiel en laat iedereen weten dat JIJ de schat van Jack Sparrow hebt gevonden!


Image Hosted by ImageShack.usPlak dan de onderstaande link in je profiel, je mag er trots op zijn piraat, AARGH!

<a href=http://coord.info/GC4JP0J><img src="http://imageshack.us/a/img834/8858/bq3e.jpg" alt="Image Hosted by ImageShack.us"/></a>

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

371 Logged Visits

Found it 339     Didn't find it 12     Write note 11     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 29 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.