Skip to content

<

Leinolanlahti

A cache by Ikepa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/27/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kuuluu sarjaan ”LÄNSIRANNAN  KYLÄT”.

Pohjois-Kallaveden länsirannalla olevat kylät  muodostavat kylien ketjun, Hirvilahti, Leinolanlahti, Kurolanlahti ja Pulkonkoski. Kyseiset kylät ovat toistaiseksi olleet ilman geokätköjä  joten ajattelimme näin korjata tilanteen laittamalla joka kylälle yhden kätkön ja koko sarjan löytäneille lisäksi bonuskätkön.


LEINOLANLAHTI

Maaningan Leinolanlahdessa on tanssilava Valssila. Paikallinen Leinolanlahden pienviljelijäyhdistys on alunperin rakentanut paikan kalustoliiteriksi v. 1951. Muutaman vuoden kuluttua rakennukseen asennettiin lattia ja siitä alkoi paikan käyttäminen juhla- ja tanssipaikkana. Lavalla tanssittiin ahkerasti sen valmistuttua  vielä 1980 luvullakin. Myöhemmin lavalla on tanssittu vain harvakseen, jokunen kerta kesässä, viimeksi kesällä v 2003. Nykyisin rakennus on yksityisessä omistuksessa varastorakennuksena. Kätköön on omistajan lupa. Etsiessä ei saa eikä tarvitse purkaa mitään eikä mennä esim. rakennuksen alle.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.