Skip to Content

<

Tulipesä

A cache by M&JP Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/1/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:"Torpan pihapiiri oli hiljainen. Kypsyvä vilja lainehti pelloilla kullankeltaisena. Loppukesän lämpö leijui ilmassa."

Tässä paikassa mielikuvitus saa siivet, ja mieleen nousee kysymyksiä: Mitä on tapahtunut? Miltä täällä on näyttänyt vuosikymmeniä sitten? Kuka täällä on asunut?

Tämä kätkö esittelee erityisesti raunioista ja vanhoista asumisen jäänteistä kiinnostuneille mieluisan kohteen. Ainakin purkittajat se sai yhtä innostuneiksi kuin lapset jouluaattona! Varsinaisen kätkökohteen lisäksi alueelta löytyy kaksi muutakin tulipesää ja yksi vanha "voimanpesä".

Kätkön paikalta n. 30m lounaaseen sijaitsee yksi piste, toinen on suunnilleen 60m kaakkoon ja kolmas piste on purkilta n. 60m koilliseen. Tarkempia koordinaatteja saa halutessaan lisätä loggaukseen, ja ne voidaan liittää kätkön tietoihin.

Kätkön ohi menevän tien päässä sijaitsee jonkun loma-asunto, joten auto on parempi jättää osoitettuun parkkipaikkaan. Muutoinkin alueella liikkuminen on suotavaa tehdä rauhallisen kunnioittavasti.

Ja lopuksi huomiota: varokaa alueella sammaleen sekaan hautautuneita lasinsiruja sekä ruostuneita purkkeja, vanhaa vesikaivoa ja irtokiviä. Erityisesti purkkia noutaessa ja palauttaessa ei kannata turhia hosua, jotta paikka säilyisi niin ehjänä kuin vanha raunio vain voi pysyä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

208 Logged Visits

Found it 202     Didn't find it 1     Write note 4     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.